enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Adem Güney: “Eli sopalı, gardiyan belediyecilik yapmayacağız”

Adem Güney: “Eli sopalı, gardiyan belediyecilik yapmayacağız”
Samsun Reklam Ajansı
23 Mart 2024 21:47 | Son Güncellenme: 23 Mart 2024 21:51
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, “Bugün vatadaşımız derdini belediye başkanına anlatamıyor. Biz eli sopalı, gardiyan belediyecilik yapmayacağız. Sevgiyle, hoşgörüyle, empati ile vatandaşımıza hizmet edeceğiz. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım. Nerede kaynamayan bir tencere, tütmeyen bir ocak varsa orada olacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, gündüz ve iftar sonrası seçim çalışmalarının temposunu artırdı.

Gündüz esnaf ziyaretleri yapan Güney, akşam da iftar programı ve sonrasında vatandaşlarla buluşarak projelerini anlatıyor.

Her platformda ‘Ahlaklı Belediyecilik’ vurgusu yaptığını ifade eden Güney, “Çalmayacağız, çaldırmayacağız. Ama çok çalışacağız. Sizin alın terinizi, paranızı, emeğinizi kimseyi yedirtmeyeceğiz. Ne lüks ne şatafat ne de israf bizim belediyecilik anlayışımızdan içeri girmeyecek” dedi.

VATANDAŞIMIZ DEĞİŞİM İSTİYOR

Vatandaşın değişimden yana olduğunu söyleyen Adem Güney,

“İnsanlar iktidara bir uyarı vermek istiyor. Bir kart göstermek istiyor. Emekli, esnaf, işçi herkes dertli. Ekonomik sıkıntı, geçim derdi insanların birinci önceliği. Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yanında olacağız. Doğal gaz faturası desteğinden ulaşım desteğine kadar her anlamda  vatandaşımızın derdine derman olmaya çalışacağız” diye konuştu.

SEVGİYLE, HOŞGÖRÜYLE, EMPATİ İLE VATANDAŞIMIZA HİZMET EDECEĞİZ

Yeniden Refah Partisi SBB Başkan Adayı Adem Güney,

“Vatandaşımız bize şunu soruyor. ‘Başkan olduğunuzda size ulaşabilecek miyiz?’ diye çok soru alıyorum. Bugün vatandaşımız böyle bir sorunla karşı karşıya kaldığı için bunu soruyor. Derdini belediye başkanına anlatamıyor. Biz eli sopalı, gardiyan belediyecilik yapmayacağız. Sevgiyle, hoşgörüyle, empati ile vatandaşımıza hizmet edeceğiz. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım.

Nerede kaynamayan bir tencere, tütmeyen bir ocak varsa orada olacağız. Geçmişte taş üstüne taş koyan, gönüllere giren belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun. Onlar bize örnek oldu. Biz de gönülleri fethedeceğiz. Gönülleri fethetmek nasıl olur biliyor musunuz? Vatandaşımızın yaşamış olduğu birebir sorunlarla çare olursan, sorunlarına koşarsan, dertlerine ortak olursan, iyi günde ve kötü günde yanlarında olursan gönülleri fethedersin” ifadelerini kullandı.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.