enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Akaryakıtta zam yağmuru sağanağa dönecek

Akaryakıtta zam yağmuru sağanağa dönecek
8 Mart 2022 12:55
A+
A-

Akaryakıta son 6 iş gününde de zam geldi. Zamlar nedeniyle motorin ve benzinin litre fiyatı 20 lirayı geçti. Gelen bilgilere göre zam yağmuru şiddetini daha da artıracak.

Rusya Ukrayna arasındaki savaş krizi nedeniyle brent petrol fiyatı zirve üstüne zirve görüyor. Türkiye’de dolar kuru da akaryakıt fiyatlarını yukarı yönlü baskılarken, zam yağmurunun bir süre daha devam edeceği öğrenildi. Bu gece yarısından sonra motorine 2,34 kuruş, benzine de 1,12 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Artıbir kamuoyu şirketi Genel Müdürü Hüseyin Çalıskaner bir akaryakıt firması bölge müdürü arkadaşından edindiği bilgiyi kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, motorine 8 Mart’tan itibaren 1,44 TL, 9 Mart’tan itibaren 2,34 TL, 10 Mart’tan itibaren 1,60 TL zam gelecek.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.