enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1075
EURO
35,0926
ALTIN
2.470,16
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Açık
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
21°C

“Altılı masanın adayı İlhan Kesici” iddiası

“Altılı masanın adayı İlhan Kesici” iddiası
9 Haziran 2022 10:46
A+
A-

Erken seçim iddialarının gittikçe konuşulur olmasıyla Millet İttifakı’nın adayına dair iddialar da artıyor. AREA Araştırma başkanı Murat Karan, “Altılı masa, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkarsa, ortak adaylık konusunda uzlaşacakları isim CHP İstanbul milletvekili İlhan Kesici olur” dedi.

2023’te yapılacak seçimlerin erkene alınması ihtimali kulisleri hareketlendirdi. AREA Araştırma başkanı Murat Karan, altılı masanın adayına ilişkini bir iddiada bulundu.

Korkusuz yazarı Ahmet Takan’a konuşan Karan, “Altılı masa, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkarsa, ortak adaylık konusunda uzlaşacakları isim CHP İstanbul milletvekili İlhan Kesici olur. Erdoğan’ı karşılıklı mücadelede yener. İlhan Kesici’ye takacakları kulp yok. Kesici’nin karşıtı olacak seçmen bloku yok” dedi.

İMAMOĞLU’NU KİM TANIYORDU?

Muhalefetin en az karşıtı olan adayı bulması gerektiğini söyleyen Karan, “Muhalefet bloğu sırasıyla Atatürkçü seküler, Milliyetçi seküler, Muhalif muhafazakar dindarlar, Muhalif Kürt seçmenden oluşuyor. Bu blok artık seçmenin yüzde 60/65’i. Hepsinin üzerinde uzlaşacağı, oy verirken çokta rahatsız olmayacağı sonrasında ise ehil bir isme oy verdim diye rahat edeceği bir isim lazım. Bu ismi ararken birinci öncelik en çok taraftarı olan değil en az karşıtı olan kişiyi tespit etmek olmalı. İstanbul Büyükşehir adaylığı ilan edildiğinde İmamoğlu’nu kim tanıyordu?” ifadelerini kullandı.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.