enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Açık
30°C
Samsun
30°C
Açık
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C

Atakum Belediyesi’nden Samsunspor seferberliği

Atakum Belediyesi’nden Samsunspor seferberliği
Samsun Reklam Ajansı
20 Nisan 2024 11:43
A+
A-

Süper Lig’in 33. haftasında Adana Demirspor’u ağırlayacak olan Samsunspor’a önemli bir destek de Atakum Belediyesi’nden geldi.

Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Adana Demirspor’u ağırlayacak olan Samsunspor‘a şehirden büyük destek var. Karşılaşmayı kazanması halinde ligde kalmayı büyük ölçüde garantileyecek olan Samsunspor’u tribünde 25 binin üzerinde taraftar destekleyecek. Kırmızı Beyazlılara bir destek de Atakum Belediyesi’nden geldi. Atakum Belediyesi, karşılaşma için belediye önünden bir otobüs kaldıracak. Belediyeden yapılan açıklamada, “Adana Demirspor mücadelesi için, otobüsümüz saat 17:30’da belediyemiz önünden hareket edecek” denildi.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.