enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
26°C
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Atilla Küçükala: “Fethiye’yi hak ettiği marka değerine kavuşturacağız”

Atilla Küçükala: “Fethiye’yi hak ettiği marka değerine kavuşturacağız”
Samsun Reklam Ajansı
8 Aralık 2023 01:19
A+
A-

Samsun Atakum Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Atilla Küçükala CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Samsunluların yakından tanıdığı, Atakum Belediyesi Başkan Yardımcısı Atilla Küçükala, CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Birçok uluslararası projede yönetici ve koordinatör olarak görev yapan ve projeci kimliğiyle bilinen Küçükala’nın adaylığı Fethiyeliler tarafından sevinçle karşılandı

Memleketi Fethiye’ye hizmet etmek istediğini belirten Küçükala, Fethiye halkının sorunlarıyla yakından ilgileneceğini söyledi.

Küçükala, Fethiyelilere yazdığı mektupta şu ifadeleri kullandı:

“Fethiye’de doğup büyüyen bir evladınız ve kardeşinizim, İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Özel ve kamu sektöründe Mühendislik, Başmühendislik, Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundum. TMMOB Orman Mühendisleri Odası Merkez Şube 2. Başkanlığı ve Fethiye Kültür Sanat Derneğinde yöneticilik yaptım.

Avrupa Birliği (AB), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Japon Uluslararası İşbirliği Ajansı IJICA) ve birçok uluslararası projede yönetici ve koordinatör olarak görev aldım. Muğla Büyükşehir Belediyesinde Müdür ve Samsun Atakum Belediyesi’nde Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Encümeni Başkan Vekilliği görevlerini yürüttüm.

Cumhuriyet Halk Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Atakum Belediyesinin düzenlediği ve bütün il ve büyükşehir belediyelerinin içinde yer aldığı Atatürk’ün Bandırma Vapuru ile Samsun’a gelişini anlatan Yüzyılın Rotası projesinin koordinatörlüğünü yaptım.

Sizlerin isteği ve desteği ile Fethiye’yi kalkındırmak, sosyal belediyeciliği geliştirmek için Cumhuriyet Halk Partisi’nden Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olarak yola çıktım, Sizlerle birlikte belediyecilik ve yöneticilikteki deneyim ve birikimlerimi Fethiye’mizin hizmetine sunacağız”

ATİLLA KÜÇÜKALA KİMDİR?

1968 Fethiye doğumlu olan Atilla Küçükala, İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Özel sektör ve kamu sektöründe önemli görevlerde bulunan Küçükala, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığında Şube Müdürü olarak görev yaptı. Samsun Atakum Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak birçok projeye imza atan ve öncü çalışmalar başlatan Küçükala’nın doğup büyüdüğü Fethiye’de de birçok başarılı çalışmaya imza atması bekleniyor.

Küçükala, bütün CHP’li büyükşehir ve il, ilçe belediye başkanlarının yer aldığı ‘Yüzyılın Rotası’ projesini hazırlayıp yürütmüştür.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.