enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9690
EURO
35,8436
ALTIN
2.523,23
BIST
10.896,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Aziz Yıldırım, adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, adaylığını açıkladı
Samsun Reklam Ajansı
15 Mayıs 2024 14:10 | Son Güncellenme: 15 Mayıs 2024 14:13
A+
A-

Fenerbahçe’de 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım, yapılacak başkanlık seçiminde yeniden Fenerbahçe başkan adayı olduğunu açıkladı.

Yıldırım yaptığı basın toplantısında şunları söyledi:

“İşleri tıkırına koydum, keyfim de yerinde. Neden aday oldum? Fenerbahçe‘de sıkıntılar var. Arkadaşlara aday olmalarını söyledik ama ben varken olmayacaklarını söylediler. Mecbur kaldım. 20 sene başkanlık yaptım, zor günlerde 6 şampiyonluk yaşadık. Para konuşmadık.

Mevcut başkan, ‘Ben Fenerbahçe Başkanı olduğum sürece Fenerbahçe’yi şampiyon yapmayacaklar’ dedi. Bunu hepimiz duyduk. Bizi kim şampiyon yapmak istemiyor? Açık konuşmak lazım. Kim? Alttan söylemeyeceksin, yukarıdan söyleyeceksin. Alttan olmaz!

Devlet ayrı, hükümet ayrı, biz devletle kavga edemeyiz. Ama hükümetle haklı olduğumuz her zaman mücadeleyi yaparız ki yaptık. FETÖ ile iç içeydiler ama o mücadelede hep beraber sizinle yürüdük.

Ben kimsenin adamı değilim. Ben Fenerbahçe’nin adamıyım.

Derdim Fenerbahçe’nin şampiyon olması. Dört sene Fenerbahçe şampiyon olamadık, nedenini biliyorum. Mahkemeler… Ben ve dava arkadaşlarım her gün mahkemeye gittik. Mahkemeler uğraştık ve Fenerbahçe’ye zarar verdik. Bunu biliyoruz.

Fenerbahçe’nin hiçbir zaman para sorunu olmaz. Ben niye halka açtım bu kulübü? Yapardım binlerce kişiyi üye, ölene kadar başkan olurdum. ‘1 Milyon Üye’ kampanyası başlattım. Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük STK’larından biridir. Fenerbahçe’nin istemediği hiçbir şey olmaz. Ne zaman, birleştiği zaman. Birleşmezse Fenerbahçe’den de bir şey olmaz.

MOURİNHO AÇIKLAMASI

Jose Mourinho ile iki saat konuştuk. Konuşmaları sürdürmek için arkadaşları menajerleri ile devam edecek. Biz ne para, ne transfer konuştuk. Konyaspor maçını izlediğini söyledi.

Eğer onlar da Mourinho ile çalışmayı düşünüyorlarsa gelsinler beraberce imzayı atalım. Ben seçilirsem benimle devam, o seçilirse onunla devam. Biz kaybedersek Mourinho’nun parasının yarısını da ödemeyi taahhüt ediyorum”

Fenerbahçe, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın 30-31 Mayıs’ta, yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde ise 8-9 Haziran tarihlerinde çoğunluğa bakılmaksızın yapılacağını açıkladı. Genel kurula 46 bin 410 üyenin katılacağı belirtilirken, adalık başvuruları 23 Mayıs saat 18.00’e dek yapılabilecek.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.