enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
19°C
Çarşamba Çok Bulutlu
17°C
Reklam
Reklam

Bütçe dostu 3 elektrikli otomobil, Türkiye pazarına giriyor

Bütçe dostu 3 elektrikli otomobil, Türkiye pazarına giriyor
23 Şubat 2024 16:59
A+
A-

Çin elektrikli otomobil piyasasında uygun fiyatlarıyla dikkat çeken üç yeni elektrikli otomobil modelinin Türkiye pazarına gireceği öğrenildi.

BYD Dolphin

Çin elektrikli otomobil piyasasında uygun fiyatlarıyla dikkat çeken üç yeni elektrikli otomobil modeli Türkiye pazarına girecek. BYD‘nin yeni modeli Dolphin, 13.800 dolarlık fiyatıyla öne çıkıyor. 95 HP gücündeki motoru ve 32,2 kWh kapasiteli bataryasıyla 302 km menzil sunan Dolphin, bütçe dostu bir elektrikli araç arayışındakiler için ideal bir seçenek olarak değerlendiriliyor.

MG’nin kardeş markası Wuling’in Bingo Plus modeli, 14 bin dolarlık rekabetçi fiyatıyla uzun mesafe performansı arayanların ilgisini çekiyor. 102 HP gücündeki motoru ve 50,6 kWh kapasiteli bataryasıyla etkileyici 510 km menzile sahip olan Bingo Plus, uzun yolculuklar için iyi bir seçenek sunuyor.

Hozon Neta X

Hozon’un Neta X modeli, güçlü motoruyla dikkat çekiyor. 13 bin 800 dolarlık fiyat etiketine sahip otomobil 163 HP gücünde motora sahip. Ortalama 40 kWh kapasiteli bataryasıyla 401 km menzil vaat eden Neta X, güçlü performansı ve etkileyici menziliyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Atakum Nakliyat

Türkiye’deki yüksek gümrük vergileri nedeniyle fiyatların Çin’deki kadar cazip olması beklenmezken, bu üç modelin Türkiye’de satılan elektrikli otomobiller arasında düşük bir fiyata sahip olabileceği değerlendiriliyor.

Wuling Bingo Plus
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.