enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9609
EURO
35,8483
ALTIN
2.520,82
BIST
10.911,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Ender Gür: “Her mahalleye eşit hizmet”

Ender Gür: “Her mahalleye eşit hizmet”
Samsun Reklam Ajansı
13 Mart 2024 13:07
A+
A-

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “Hemşehrilerimizle iç içe olacağız ve her mahallemize eşit hizmet götüreceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, adaylığı açıklanan ilk günden bu güne kadar 143 mahallenin 90’ına yakınını gezip vatandaşlarla buluştu. Seçime kadar tüm mahallelere gidecek olan Ender Gür, Aşağı Musalla, Bezirgan, Karakaya, Konukluk, Durakbaşı, Ovacık, Hürriyet, Sığırtmaç ve Canlı mahallelerini gezdi, bölge halkını dinledi.

‘Başkan Mahallemde’ projesinden bahseden Ender Gür, “Ben odasında koltuğunda oturan bir başkan olmayacağım. Belediyedeki resmi prosedürler dışında mahalle mahalle gezeceğim, hemşehrilerimle buluşacağım. Nisan ayı sonuyla birlikte ‘Başkan Mahallemde’ buluşmalarına başlayacağız. Vatandaşın bize gelmesini beklemeden, biz gideceğiz. Hem de ekip olarak. Gittiğimiz mahallede muhtarla, vatandaşlarla görüşüp sorunları tespit edeceğiz. Bunların yapılacağı takviye de açıklayacağız. Sonrasında ise iş bittiğinde yine gelip bu kez de yapılan işi kontrol edeceğiz” diye konuştu.

YETKİ SİZDEN, HİZMET BİZDEN

Ender Gür, “En batıdan en doğuya, en kuzeyden en güneye kadar Çarşamba’da adım atmadık mahalle, sokak bırakmayacağız. Uzak yakın fark etmeksizin, her zaman hemşehrilerimizle iç içe olacağız ve her mahallemize eşit hizmet götüreceğiz. Bu sayede sorunları yerinde görüp müdahale edeceğiz. Şu anda merkezde devam eden altyapı ve Kızılot grup yolu bir numaralı önceliğimiz. İnşallah Büyükşehir Belediyesinde Halit Doğan, Çarşamba’da da Ender Gür kardeşleriniz Çarşamba’yı hak ettiği yere getirmek için çalışacak. Yetki sizden, hizmet bizden” dedi.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.