enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
26°C
Samsun
26°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
28°C

Fenerbahçe kongresinde Aziz Yıldırım stadyumu terk etti

Fenerbahçe kongresinde Aziz Yıldırım stadyumu terk etti
Samsun Reklam Ajansı
8 Haziran 2024 11:33
A+
A-

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde mevcut Başkan Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ı karşı karşıya getirecek olan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı bugün başladı.

Bugün yapılacak genel kurul konuşmalarının ardından, yarın yapılacak oylamayla yeni kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeleri belli olacak.

Bugün ise Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu okunacak ve mevcut Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerinin her bir dönem bakımından ayrı ayrı ibra edilmesi görüşülecek.

Öte yandan Genel Kurul Divan Başkanlığı seçimi gerginliğe neden oldu. Ali Koç’un desteklediği Vefa Küçük ile Aziz Yıldırım’ın desteklediği Şekip Mosturoğlu’nun adaylığı açık oylamayla soruldu. Adayların yakın sayıda oy aldığı görülürken Vefa Küçük divan başkanı olarak ilan edildi.

Bu gelişme Aziz Yıldırım ve destekçilerini kızdırdı. Fenerbahçe’nin Yönetim Kurulu üyelerinden Erol Bilecik konuşma yaparken, Aziz Yıldırım ve ekibi kürsüye çıktı. Yıldırım, seçimin antidemokratik olduğunu söyleyerek stadyumunda ayrıldı.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.