enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9459
EURO
35,8386
ALTIN
2.529,41
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Gisdol’dan önemli uyarı

Gisdol’dan önemli uyarı
Samsun Reklam Ajansı
10 Şubat 2024 11:09
A+
A-

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, konsantrasyon, moral ve motivasyonlarını kaybettikleri takdirde küme düşmeyle yüz yüze kalabileceklerini söyledi.

Alman Teknik Direktör Markus Gisdol’un takımın başına gelmesiyle toparlanan Samsunspor, küme düşme hattından çıktı. ardından toparlandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un ardından ligde maç başına en fazla puan toplayan antrenörlerden biri olan Gisdol, bu konsantrasyonlarını sezon sonuna kadar sürdürmeleri gerektiğine dikkat çekti.

Son haftalarda iyi performans sergileyerek önemli puanlar topladıklarının altını çizen Markus Gisdol, “İstatistiklere bakınca aslında takımın son haftalarda göstermiş olduğu performansın çok iyi bir performans olduğunu görüyoruz. Bu istatistiklere bakınca da tabii ki de mutluyum. Bunlar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Ancak işimiz henüz bitmedi. Bu çok uzun bir yol ve ligin sonuna kadar aynı şekilde devam etmemiz gerekiyor. Eğer konsantrasyonumuzu, moral ve motivasyonumuzu kaybedersek, birazcık da olsa kaybedecek olursak kesinlikle küme düşmeyle yüz yüze kalabiliriz. Bu sebepten dolayı her maçın kıymetini bilerek, her maçın çok önemli olduğunu bilerek aynı moral, motivasyon, istek ve arzuyla devam etmemiz gerekiyor. Ligin sonuna kadar da her maçın önemli olduğunu unutmadan savaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.