enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9577
EURO
35,8356
ALTIN
2.518,41
BIST
10.919,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Gisdol’dan taraftara çağrı

Gisdol’dan taraftara çağrı
Samsun Reklam Ajansı
8 Aralık 2023 03:03
A+
A-

Süper Lig’in 15. haftasında evinde Kasımpaşa’yı ağırlayacak Samsunspor’da teknik direktör Markus Gisdol Samsunspor taraftarlarına çağrıda bulundu.

Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında 9 Aralık Cumartesi günü sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri’nde, Teknik Direktör Markus Gisdol yönetiminde devam ediyor. Alman çalıştırıcı da basın toplantısı düzenleyerek takımın son durumu hakkında bilgi verdi.

Bu hafta ağırlayacakları Kasımpaşa’nın eksikleri olmasına rağmen iyi bir takım olduğunun altını çizen Gisdol, “Kasımpaşa da bizim daha önce yaşadığımız durumun aynısını yaşıyor. Bazı cezalı ve sakat oyuncuları var. 11’de bazı değişiklikler yapmak zorunda kalacaklar. Bireysel olarak özellikle ofansif anlamda çok iyi oyuncuları var. Biz de bunu biliyoruz ve çok dikkat etmemiz gerekiyor. Detayları kendi takımımızla konuşup, en iyi çözümü bulmaya çalışıyoruz. Önceki maçlarda oynadığımız gibi kendi güç ve planımıza odaklanmamız gerekiyor. Rakibin iyi bir takım olduğunu da biliyoruz” şeklinde konuştu.

LAURA VE ZEKİ’DE SON DURUM

Laura’nın uzun süre sahalardan uzak kalacağını açıklayan Markus Gisdol, “Futbolda bireysel hatalar her zaman olur. Sonuçta bir takımız. Defansı da atağı da birlikte yaparız. Gol atacaksak da yiyeceksek de bunu birlikte yaparız. Kazanınca takım olarak kazanıyorsak, kaybedince de takım olarak kaybediyoruz. Hoca olarak mağlubiyeti de galibiyetti de bir kişinin üzerine atacak bir yapım yok. Yapmamız gereken şey; her hafta en iyi performansı göstermek. Sakat oyunculardan Landry Dimata’nın önümüzdeki hafta takımla çalışmalara başlamasını umuyorum. Gaetan Laura ise sakatlığından dolayı en az 3-4 ay bizimle birlikte olamayacak. Zeki Yavru için ise tedavilerin son aşamasının beklenmesi gerekiyor. 3-4 hafta da Zeki Yavru aramızda olmayabilir” dedi.

TARAFTARIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ OLACAK

Taraftar desteğinin kendileri açısından çok önemli olduğuna da değinen Gisdol, şunları söyledi:
Kasımpaşa maçından taraftarımızdan çok iyi bir destek bekliyoruz. Bugüne kadar bunu çok iyi yaptılar. Bu maçta da aynısını göstermelerini istiyoruz. Taraftarın katkısından takım olarak çok memnunuz. İnanılmaz bir taraftarımız var. Onların desteklerini Kasımpaşa maçında da görmek istiyoruz. Bu zamana kadar verdikleri destekten dolayı taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Uzun bir aradan sonra Süper Lig’de mücadele ediyoruz. Taraftarımızın desteğine daha çok ihtiyacımız olacak.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.