enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2445
EURO
34,7217
ALTIN
2.444,67
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Halit Doğan ismi öne çıkıyor

Halit Doğan ismi öne çıkıyor
25 Aralık 2023 21:10 | Son Güncellenme: 26 Aralık 2023 14:20
A+
A-

AK Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için açıklanacak isim merakla beklenirken, adaylık için Halit Doğan isminin öne çıktığı öğrenildi.

Yıl sonuna kadar büyükşehir belediye başkan adaylarını açıklaması beklenen AK Parti’de gözler genel merkeze çevrilmiş durumda. AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da merakla beklenirken, genel merkezde adaylık için öne çıkan ismin Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan oldu.

AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan toplantılarda adayların değerlendirildiği, Samsun için de Halit Doğan isminin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dile getirildiği öğrenildi. AK Parti Aday Tespit Komisyonu’nun çalışmalarının ardından son sözü Erdoğan söyleyecek.

ÇOK SAYIDA ADAY VAR

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Celal Uzunkaya, Erdoğan Tok, Coşkun Öncel, Adem Bektaş, Murat İkiz, Hüseyin Dündar, Necati Alkan ve Osman Kaymak başvurmuştu. Mehmet Muş, Fuat Köktaş, Akif Çağatay Kılıç, Halit Doğan ve İbrahim Sandıkçı ise aday olabileceği konuşulan isimler arasında yer alıyor.

AK Parti’den yapılan açıklamada, büyükşehir belediye başkan adaylarının yıl sonuna kadar açıklanacağı vurgulanmıştı. Bu doğrultuda Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın bu hafta içinde açıklanması bekleniyor.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.