enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9558
EURO
35,8319
ALTIN
2.526,46
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

İYİ Parti Atakum’da toplu istifa

İYİ Parti Atakum’da toplu istifa
Samsun Reklam Ajansı
23 Ocak 2024 10:58
A+
A-

İYİ Parti Samsun’da teşkilatlarda yaşanan istifa krizi tüm hızıyla sürüyor. Son olarak İYİ Parti Atakum İlçe Teşkilatı toplu halde istifa etti.

İYİ Parti Samsun’da kısa süre içerisinde 19 Mayıs, Çarşamba, Terme, İlkadım ve Alaçam yönetimlerinden çok sayıda isim istifa etmişti. İYİ Parti Samsun’da son istifa haberi ise Atakum’dan geldi.

İYİ Parti Atakum İlçe Başkanlığı görevinden ayrılarak İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı olan Selen Gülhan Çam, önceki gün yaptığı açıklamada, “Dava bitmiştir” diyerek adaylıktan çekildiğini ve partisinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Çam’ın istifasının ardından İYİ Parti Atakum İlçe Teşkilatı da istifa etti. Yapılan açıklamada, “Başkanımızın (Selen Gülhan Çam) tek aday adayı olmasına rağmen herhangi bir açıklama yapılmadan, çalışmayı da bırakmadan 3 ay bekletildik. Sonuç itibarıyla kurucu ilçe başkanı ve belediye başkan aday adayımıza, mevcut ilçe başkanımıza, teşkilatımıza ve üyelerimize gerekli değerin verilmediğini, dikkate alınmadığını üzülerek görmüş olduk” denildi.

GEREKLİ DEĞER VERİLMEDİ

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Partimizin kuruluşundan itibaren gösterdiğimiz üstün gayret, emek ve özveri ile 2018 seçimlerinde yüzde 15 oy almış, 2019 yerel seçimlerinde CHP ile ortak olarak Atakum Belediyesi kazanılmış akabinde 2023 genel seçimlerinde alınan yüzde 16.66 (25 bin 278) oy ile Atakum’un hatta Samsun İlinin Türkiye’de ilk 10 içerisinde olmasına vesile olmuş bir teşkilat olduk.

Bu başarılar ışığında Kurucu İlçe Başkanımız Sayın Selen GÜLHAN ÇAM ile 2024 yerel seçimlerinde partimize Atakum Belediyesini kazandırmak için yola çıktık. Kurucu İlçe Başkanımızın tek aday adayı olmasına rağmen herhangi bir açıklama yapılmadan, çalışmayı da bırakmadan 3 ay bekletildik. Sonuç itibarıyla kurucu ilçe başkanı ve belediye başkan aday adayımıza, mevcut ilçe başkanımıza, teşkilatımıza ve üyelerimize gerekli değerin verilmediğini dikkate alınmadığını üzülerek görmüş olduk.

Dolayısıyla dikkate alınmadığımız göz önünde bulundurulduğundan İYİ Parti Atakum İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu olarak toplu halde istifa kararı aldık. Hakkınızı helal edin”

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.