enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2485
EURO
34,7953
ALTIN
2.428,93
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Kılıçdaroğlu ‘Sanatçılarla kavga etmeyeceğiz’ dedi, Demet Akalın’dan yanıt geldi

Kılıçdaroğlu ‘Sanatçılarla kavga etmeyeceğiz’ dedi, Demet Akalın’dan yanıt geldi
13 Mayıs 2023 15:15
A+
A-

AK Parti mitinginde konser veren Demet Akalın hakkında yapılan bir paylaşımın ardından Kemal Kılıçdaroğlu, “Bizim zamanımızda kim, nerede, nasıl isterse sanatını icra eder, karışmak bizim ne haddimize. Biz sanatçılarla kavga etmeyeceğiz” dedi. Akalın Kılıçdaroğlu’na kalp emojisi ile yanıt verdi.

AK Parti’nin mitinginde verdiği konserle gündeme gelen şarkıcı Demet Akalan, “Bizim zamanımızda kim, nerede, nasıl isterse sanatını icra eder, karışmak bizim ne haddimize. Biz sanatçılarla kavga etmeyeceğiz” diyen Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, seçim kampanyasında kullanılan kalpli emoji ile yanıt verdi. 

Demet Akalın, AK Parti’nin mitinginde konser verdi. Akalın’ın videosu Twitter’da bir hesaptan “Demet Akalın, İzmir’deki AK Parti mitinginde konser verdi. Arşiv unutmayacak” notu ile paylaşıldı. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu da söz konusu videoyu alıntılayarak, “Bu bizim inandığımız değil. Bu dil AK Parti’dir. Bizim zamanımızda kim, nerede, nasıl isterse sanatını icra eder, karışmak bizim ne haddimize. Arkadaşlar, lütfen ne için geldiğimizi anlayın. Biz sanatçılarla kavga etmeyeceğiz, dünyadır bizim rekabet alanımız. Anlayalım artık!” diye yazdı. 

Demet Akalın da Kılıçdaroğlu’nun yorumuna kalp emojisi ile yanıt verdi. 

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.