enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2106
EURO
34,8203
ALTIN
2.424,40
BIST
10.179,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
15°C
Samsun
15°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Kiralık kış lastiği yoğun ilgi görüyor

Kiralık kış lastiği yoğun ilgi görüyor
10 Aralık 2021 11:53
A+
A-

Lastik fiyatlarında artış nedeniyle başlayan kiralık kış lastiği uygulaması vatandaştan yoğun ilgi görüyor.

Türkiye’nin önde gelen otomotiv grupları artık kiralık lastik işine girdi. Kısa sürede yoğun ilgi gören uygulamayla satın almaya kıyasla 3’te bir fiyatına bir ila beş ay arası kiralama yapmak mümkün hale geldi.

Kiralamaya olan ilginin artmasının sebebi ise lastik fiyatlarındaki astronomik artışlar. En düşük kalite kış lastiğinin fiyatı 700 TL’den başlarken ortalama fiyatlar 1.000 TL’nin üzerine çıkmış durumda.

Piyasada 4 lastik ve servis ücretleri ile 5 bin liraya kadar çıkıyor. Kiralama yapıldığında ise bu rakam 3’te bir fiyatına kadar düşüyor. Bireysel müşterilerin yanı sıra filo müşterileri de bu hizmetten yararlanabiliyor.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.