enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9536
EURO
35,8370
ALTIN
2.531,59
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Kurnaz’dan ‘Genç Kart’ projesi

Kurnaz’dan ‘Genç Kart’ projesi
Samsun Reklam Ajansı
21 Mart 2024 17:50
A+
A-

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, “Yine dar gelirli ailelerimizin çocuklarına üniversite okuyan çocuklarına da Genç Kart Hazırlıyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz İlkadım’da yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara müjde verdi. İhsan Kurnaz, yaptığı açıklamada; dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler ve emeklilere İlkadım kart vereceklerini belirterek, aynı zamanda yine dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler ve emeklileri kapsayacak şekilde özel indirim imkânları sağlayacaklarını kaydetti.

Kurnaz, seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı Teşkilatlarıyla birlikte teravih namazı sonrası Kadifekale ve Zeytinlik Mahallelerinde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek göreve geldikleri takdirde hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi.

Seçildikleri takdirde dar gelirli ve emeklilere özel projeleri olduğunu vurgulayan İhsan Kurnaz, “Dar gelirli ailelerimiz ve emeklilerimize İlkadım Kart adı altında bir emekli kartı hazırlıyoruz. Bu sayede vatandaşlarımız belediyemizin bütün tesislinde ve anlaşmalı sağlık kuruluşları olmak üzere bütün kurumsal firmalarda yüzde otuza varan indirimlerden faydalanacaklar. Yine dar gelirli ailelerimizin çocuklarına üniversite okuyan çocuklarına da Genç Kart Hazırlıyoruz. Onlara da cep harçlığı yükleyeceğiz inşallah” diye konuştu.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.