enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9413
EURO
35,7968
ALTIN
2.525,61
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
26°C
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Murat Gül: “Durmaksızın çalışıyoruz”

Murat Gül: “Durmaksızın çalışıyoruz”
Samsun Reklam Ajansı
20 Mart 2024 18:29 | Son Güncellenme: 20 Mart 2024 18:32
A+
A-

Cumhur İttifakı AK Parti Vezirköprü Adayı Murat Gül, “Bütün hemşerilerimizin gönlüne dokunabilmek için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Vezirköprü Adayı Murat Gül, Başalan, Yurtdağı, Ayvalı Mahallesi’nde devam ettirdiği seçim çalışmalarında esnaf ve vatandaşlara yaptığı konuşmalarda, “Her mahallemizde yüzleri güldürmek, 7’den 77’ye bütün hemşerilerimizin gönlüne dokunabilmek için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Vezirköprü Adayı Murat Gül, şöyle devam etti;

“Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik ilkemizden ayrılmadan Vezirköprü’müz için gecemizi gündüzümüze katıp var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. İlk günkü aşkla, İlk günkü kararlılıkla.. Vezirköprümüz için hazırız… Hemşerilerimizin, samimiyeti ve teveccühü ile AK davamızın izinde mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. Yaklaşmakta olan yerel seçimlerde Vezirköprümüzü daha ileri, daha gelişmiş ve kalkınmış olarak Türkiye Yüzyılına hazırlamak için sizlerin güven ve desteklerinizi istiyoruz…”

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.