enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

O partinin Atakum ve Bafra belediye başkan adayları açıklandı

O partinin Atakum ve Bafra belediye başkan adayları açıklandı
Samsun Reklam Ajansı
31 Ocak 2024 14:31 | Son Güncellenme: 31 Ocak 2024 14:49
A+
A-

DEVA Partisi Ankara’da aday tanıtım lansmanı gerçekleştirdi.

Lansmanda 114 belediye başkan adayı açıklanırken, Atakum ve Bafra belediye başkan adayları da duyuruldu. DEVA Partisi lideri Ali Babacan lasmanda konuştu.

“ARTIK AYNI ÜLKEDE, AYNI DEVLETTE YAŞAYAN İKİ FARKLI COĞRAFYANIN İNSANLARIYIZ”

Babacan, “Şu an itibariyle gelir dağılımında geldiğimiz durum, Necip Fazıl’ın Destan şiirindeki gibi: ‘Allah’ın on pulunu, bekleye dursun on kul; Bir kişiye tam dokuz, dokuz kişiye bir pul. Bu taksimi kurt yapmaz, kuzulara şah olsa.’ Bunlar orta sınıfı darmadağın ettiler, yok ettiler.

Artık aynı ülkede, aynı devlette yaşayan iki farklı coğrafyanın insanlarıyız. Ülke gelirinin yarısına sahip %20 ve ülke gelirinin sadece %6’sına sahip %20: Sipariş verenler ve siparişi getirenler. Story atanlar ve onları izleyenler. Ev üstüne ev alanlar ve kiralarını ödeyemeyenler.

Senede birkaç kez arabasını yenileyenler ve belediye otobüsüne binerken hesap yapanlar. En lüks restoranlarda bir gecede iki asgari ücret kadar hesap ödeyenler; öğün atlayarak aç aç hayatta kalmaya çalışanlar. Maalesef durum bu” diye konuştu.

İşte DEVA’nın açıklanan Atakum ve Bafra belediye başkan adayları:

  • Erol Taşkara: Samsun Atakum
  • Erdinç Çağlar: Samsun Bafra
Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.