enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1617
EURO
35,1322
ALTIN
2.474,53
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

Öğrenci servis tarifesi TEKNOFEST sonrası belli olacak

Öğrenci servis tarifesi TEKNOFEST sonrası belli olacak
27 Ağustos 2022 11:19
A+
A-

Samsun’da öğrenci servis ücretleri, TEKNOFEST sonrası belli olacak.

MEB takvimine göre 2022-2023 eğitim-öğretim yılı, 12 Eylül 2022 tarihinde başlayacak. Geçen yıllarda bugünlerde belli olan servis ücreti fiyat tarifesi bu yıl TEKNOFEST KARADENİZ sonrasına kaldı. Samsun Servisçiler Odası ve Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, festival sonrası bir araya gelerek bu yıl uygulanacak fiyat tarifesini belirleyecekler.

SERVİSÇİLER ‘EN AZ 600 TL’ İSTİYOR

Samsun’da geçen yıl uygulanan en kısa mesafe öğrenci taşıma ücreti aylık 440 TL’ydi. Servisçilerin artan maliyetler ve yakıt fiyatları nedeniyle bu yıl yüzde 40 oranında bir zam yapmak istedikleri öğrenilirken, servisçilerin en kısa mesafe ücretinin bu yıl 600 TL’nin altına inmemesini isteyeceği de belirtildi.

Öğrenci servis ücretleri 4 Eylül’de sonra erecek TEKNOFEST KARADENİZ’in ardından yapılacak toplantı sonrasında komisyon tarafından belirlenecek ve yeni eğitim-öğretim sisteminde uygulamaya konulacak.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.