enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2212
EURO
35,0305
ALTIN
2.500,64
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

“Öğretmenlerin yetiştireceği yeni nesil Türkiye’yi yeniden kuracak”

“Öğretmenlerin yetiştireceği yeni nesil Türkiye’yi yeniden kuracak”
24 Kasım 2022 10:07
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Şuurlu öğretmenlerin yetiştireceği özlenen nesil yeniden büyük Türkiye’yi ve yeni bir dünyayı kuracak” dedi.

Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj paylaştı. Yaman ülkenin geleceğine yön verenlerin öğretmenler olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Çocuklarımıza emanet ettiğimiz ülkemizin geleceğine yön veren öğretmenlerimizdir. Bir ülkenin en büyük gücü parası, topu, tankı, tüfeği değil inançlı ve eğitimli gençleridir. Yani geleceğimizin teminatı bir gençliği yetiştirme konusunda en büyük görev ve sorumluluk öğretmenlerinin üstündedir.

Ahlaki ve manevi tahribatın had safhaya ulaştığı bir dönemden geçtiğimizi, bu nedenle eğitimin önemini daha da arttığını görüyoruz. Ancak öğretmenlerin bu sorumluluğa uygun maddi ve teknik imkanlardan yoksun olduğunu da biliyoruz.

Yapılan araştırmalar öğretmenler içinde bulunduğu dramatik tabloyu gözler önüne seriyor öğretmenlerimizin %80’i kredi kartı borçlusudur. Ailelerinin geçimini sağlamak için ek işler yapmak zorunda bırakılmıştır, bunun sorumlusu ülkeyi faiz borç ekonomisi ile 20 senedir yöneten hükümet öğretmene 3 kuruşluk artışı çok görenlerdir.

Bu imkansızlıklara rağmen öğretmenler fedakar bir şekilde görevlerini yerine getirmeye çalışıyor, öğretmenlerimizin ortaya koyduğu bu fedakarlık her türlü takdirin üzerindedir.

Ekonomik imkanlara kavuşması için Yeniden Refah Partisi olarak elimizden geleni yapacağız. Çocuklarımıza emanet ettiğimiz, ülkemizin geleceğine yön veren öğretmenlerimiz bir milyon iki yüz bine yaklaşan Büyük bir ordudur.

Şuurlu öğretmenlerin yetiştireceği özlenen nesil yeniden büyük Türkiye’yi ve yeni bir dünyayı kuracak. Böylece bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olacaktır. Bu temenni ile bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.