enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9375
EURO
35,8026
ALTIN
2.524,31
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Onaran’dan sitemli veda

Onaran’dan sitemli veda
Samsun Reklam Ajansı
2 Nisan 2024 12:23 | Son Güncellenme: 2 Nisan 2024 12:24
A+
A-

Yerel seçimde gösterilen başarısız performansın ardından tartışmaların odağında olan İYİ Parti’de Samsun teşkilatında da kriz çıktı.

31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlere Meral Akşener’in ifadesiyle ‘hür ve müstakil’ olarak giren İYİ Parti umduğunu bulamadı. Ülke genelinde alınan başarısız sonuçların ardından İYİ Parti’de olağanüstü kongre kararı alınırken, Samsun’da da teşkilatta kriz çıktı.

ŞAPKALARINIZI ÖNÜNÜZE KOYUN

Yaklaşık 3 yıldır İYİ Parti Atakum Gençlik Kolları Başkanı Avukat Berk Onaran, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Onaran yaptığı açıklamada, “İYİ Parti’nin Samsun bazında gençlik yapılanmasının çökme durumuna gelmesine sebep olanların da şapkalarını önüne koyup gereğini yapmalarını rica ediyorum” vurgusu yaptı.

Onaran, istifasını daha önce verdiğini ancak yerel seçim sürecine zarar vermemek adına açıklamadığını belirterek şunları söyledi:

“15 Kasım 2023 tarihinde önceki Atakum ilçe yönetimi tarafından alınmak istenmiştim. Ekip arkadaşlarım ile yaptığımız istişare sonrasında bizleri istemeyen bir başkan ve yönetim ile aynı ortamda çalışmanın mümkün olamayacağını, devamlı tartışmalar çıkacağını ve bizleri yıpratacağını düşünerek, ayrıca bu görevden alma durumuna Samsun İl Yönetimi’nin de sessiz kalması üzerine İyi Parti Atakum Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden istifa etmiştim.

Ancak 31 Mart 2024 Yerel Seçimler dolayısıyla kendisine inandığım ve yol arkadaşlığı etmek istediğim Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız İmren Nilay TÜFEKCİ ve partimize ufak da olsa zarar gelmemesi için istifamı açıklamayarak hala görevdeymişim gibi büyük bir gayretle çalışmalarımı devam ettirdim.

İYİ Parti Gençlik Kolları Kurucu Atakum İlçe Başkanı görevimin artık bittiğini duyurmuş bulunmaktayım. Görevler, makamlar geçici, ‘gençlik’ kalıcıdır. Benden sonra göreve gelecek arkadaşıma şimdiden başarılar diliyorum. Başta benimle beraber 3 yıl boyunca yol yürüyen ve emek veren bütün arkadaşlarıma, hep yanımda olan büyüklerime ve desteğini esirgemeyen yanında olmaktan ve yol yürümekten büyük keyif aldığım ve mutluluk duyduğum İmren Nilay ablama çok teşekkür ederim.

İYİ Parti’nin Samsun bazında gençlik yapılanmasının çökme durumuna gelmesine sebep olanların da şapkalarını önüne koyup gereğini yapmalarını rica ediyorum. Ben her zaman gençlik için Atakum’da, Samsun’da ve ülke genelinde elimden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğim. Var olsun TÜRK GENÇLİĞİ”

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.