enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1918
EURO
35,0522
ALTIN
2.475,15
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
16°C
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Özgür Özel’den Süleyman Soylu’ya: “Süleyman Soylu’ya çatlayan ar damarı kadar yakınız”

Özgür Özel’den Süleyman Soylu’ya: “Süleyman Soylu’ya çatlayan ar damarı kadar yakınız”
12 Ocak 2023 13:39 | Son Güncellenme: 12 Ocak 2023 14:24
A+
A-

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yardımcısı Bakan Müşaviri Emin Şen’in kendisine ait şirketlerle bakanlık ve belediyelerden ihaleler alarak Ebabil Harekatı adlı troll ekiplerini finanse ettiğini açıkladı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, beklenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili açıklamasına başladı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili bir dosya açıklayacağını söylemişti.

Özel, dünden bu yana konuşulan o açıklamaya başladı. Özel’in açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

“Kendisi FETÖ’den ilk sivil, siyasi ihraçtır. Süleyman Soylu İçişleri Bakanı olduğundan beri bir trol ordusu olduğunu biliyoruz.

Türkiye’de, son günlerde Türkiye’de sokaklarda, siyasette yaşananlar düşünüldüğünde açıklayacaklarımızı biz açıklayacak durumda olmazsak üç arkadaşımıza bırakırız demiştik. Dünden beri Türkiye’de önemli bir gündem haline geldi. Bugüne kadar hep Soylu’ya sorular sorduk, cevaplar bekledik ama bugün Soylu’ya soru sormayacağız, verebileceği cevap olduğunu da düşünmüyoruz. Çok konuşulan, iddia edilen bir meseleyi ispat etmeye geldik. Nasıl bir ‘suç işleri bakanı’ ile karşı karşıya olduğumuzu anlatmak istiyorum.

SUÇ İŞLERİ BAKANI

Nasıl bir ‘suç işleri bakanı’ ile karşı karşıya olduğumuzu anlatmak istiyorum. 

Merkez sağın prensinin AK Parti yolculuğundaki taşıyıcının FETÖ olduğuna şüphe yok. Akademisyen Vedat Demir ile bağlantısını anlatmıştık, bir kelime cevap veremeyip ‘o zamanlar iltisakı yoktu’ demişti. 

Sen Gülen’i ziyarete gittin mi diye sorduğumuzda “hayır” demedi hiçbir zaman. 

Kendisi 51 ildeki kampanyasının finansmanını yapanlar tarafından AK Partiye lanse edildiği süreçte Demokrat Parti’den ihraç yaşadı. Kendisi, FETÖ’den dolayı ilk sivil ve siyasi ihraçtır. O ihraç süreci ve sonrasında yaşananların bugün hayatımızı ne hale getirdiğini, bunu nasıl yönettiklerini konuşmaya başlayacağız. 

2012’de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı oldu, sonra Çalışma Bakanı, sonra İçişleri Bakanı… İçişleri Bakanı olduktan beri onun bir troll ordusu olduğunu biliyoruz. 

TC’nin unutulmaz içişleri bakanları var, her siyasi gelenekten… Şüphesiz Soylu da unutulmayacak. Bugün Soylu’nun itibar suikastlerinin, dezenformasyonların nasıl yapıldığını, nasıl usülsüzlük ağı ile finanse edildiğini kanıtlayacağız.

Süleyman Soylu İçişleri Bakanı olduğundan beri bir trol ordusu olduğunu biliyoruz. Süleyman Soylu’nun trol ordularının muhaliflere neler yaptığını biliyoruz da bir isimle başlayacağım. Adı Emin Şen. 4 Emin Şen. 4 Ekim 2016 tarihinden itibaren bakan danışmanıdır. Sosyal medyada ismi ’eminimsi’dir. Kendisi ’eminimsi’ olduğunu kabul etmiştir. Süleyman Soylu’nun il il dolaştırıp trollük dersleri verdirdiği kişidir. 

Biz kendisini Trabzonlu bütün milletvekilleriyle birlikte 2013 yılındaki değerlendirme toplantısında görüyoruz. 2020’de birlikteler, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın tanıtım filminde bile gözüküyor.

Devlet memurları gibi bakanların müşavirleri de şirket kurma yasaklarına ve şirket yöneticiliği yasağına tabiidir. Emin Şen’e ait Native Teknoloji var. Bu şirkette Erkan Gül, Burak Gül ve Erkan Şen var. Ama bir şirket daha var ki 2010 yılından beri Emin Şen tarafından kurulmuş. Bir bakan müşavirinin şirketinin olduğunu, o şirketinin eski ortaklarının Genç Sivillerin olduğunu, ortakların gittiğini ama kendisinin kaldığını gördük.

23 MİLYON TL’LİK İHALE VERİLMİŞ

Buzdağının küçük kısmında 23 milyon TL’lik bu şirkete verilmiş ihale gördük. Doğrudan hizmet alımında ise inanılmaz bir para akışı olduğunu görüyoruz.

Bu arkadaşlar ne iş yapıyorlar? Sosyal medya yönetimi yapıyorlar, parayı buradan buluyorlar. Bu paraları dağıtıyorlar. Dağıttıkları ne işler yapıyor? Ebabil Harekatı Telegram kanalı: 25 tane yöneticinin kendi içlerinde verdikleri kararı göreceksiniz. biz Lut kavmiyiz, Ebabil kuşları perişan edecek ya… 

Sayın Davutoğlu çıkmış bir televizyon kanalına. Ebabil Harekatı’nın 8 bin tane trolü itibar suikastıne başlıyor. Ekrem İmamoğlu için hazırlanıyorlar. Yalanı buluyorlar, 8 bin trole talimat veriyorlar. Ebabillerden biri de Alpay Özalan.

Ebabil Harekatı’nın 8 bin trolü itibar suikastına başlıyorlar. Ekrem İmamoğlu için hazırlandığı görseller.

Örneğin Soylu’ya görsel hazırlamışlar. Soylu bunu paylaşmış. Hemen ardından 25 tane bunlar Ebabil başı. Bir nevi Whatsapp. Bunu 25 yöneticiye yolluyor ve bu paylaşımları 8 bin trole yolluyorlar.

Canan Kaftancıoğlu’nun Twitter hesabı kapatılmış. Ebabil Harekatı işin içinde.

Söz konusu kanalın Özgür Özel ve Sezgin Tanrıkulu olduğunu yayalım demişler. Ali Mahir Başarır’la ilgili aralarında tartışmışlar. Satılmış ifadesini bolca kullanarak Ali Mahir’i TT yapmak istiyorlar.

ESKİ ORTAKLAR FETÖ FİRARİSİ

İsmail Çataklı da Ebabil Harekatı’nda destek gören bir isim. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hacer Foggo ile birlikte AKP’nin uyuşturucuyla mücadelede AKP siyasetinin sorumluluğunnu anlatan ve eleştiren videoyu hatırlıyorsunuz.

Cevap nereden verilmiş. Jandarma ve Polis teşkilatından. Font, noktalamalar, aynı iphone marka telefondan atılmış. Bu tweetleri aynı telefondan atacak yetkinlik var.

Biz Soylu’yu eleştirdiğimizde Jandarma ve Polis teşkilatını kendine kalkan yapıyor.

Soylu’ya doğrudan bağlı iki şirket. İhalelerle paraları alıyorlar. Eski ortaklar FETÖ firarisi, eski ortaklar genç siviller. Şirketin ortakları AKP gençlik kollarında yönetici.

Bir gerçekle karşı karşıyayız. Bu ebabil kuşları Soylu’nun trol ordusu. Bunlar için ben nasıl lut kavmindeysem Berat Albayrak da o kavimdendir. Bu sabah kendisi toplantı yaptı. Ebabiller toplantıyı köpürtüyoruz yazmadılar. 256 kişi izlemiş

Atakum Nakliyat
Yorumlar