enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9283
EURO
35,7939
ALTIN
2.527,60
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
26°C
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Samsun’da haftanın etkinlikleri

Samsun’da haftanın etkinlikleri
Samsun Reklam Ajansı
10 Şubat 2024 10:47
A+
A-

Şubat’ın ilk haftasının geride kaldığı bu günlerde, Samsun’da müzikten sanata, eğlenceden kültüre kadar geniş bir yelpazede çeşitli etkinlikler gerçekleşecek.

Şubat’ın ilk haftası geride kalırken, Samsun‘da eğlence ve etkinlikler hiç bitmeyecek gibi görünüyor. Özel hafta boyunca kültür ve sanat dolu bir atmosferde, çeşitli etkinlikler şehre renk katacak. Konserlerde müzik tutkunları ve tiyatroseverler duygusal anlar yaşarken, opera gösterileri ve komedi dolu stand-up performansları sanat ve eğlencenin zirvesini sunacak.

Samsun’da yaşayanlar, haftalık etkinlik takvimini inceleyerek, şehirde düzenlenen çeşitli etkinliklerden haberdar olabilir ve kendi ilgi alanlarına uygun olanları seçerek unutulmaz bir hafta geçirebilirler. Şehir, daima müzik, sanat ve eğlence dolu etkinlikleriyle adından söz ettiriyor. Samsunlu vatandaşlar, bu hafta şehirlerindeki enerjik ve kültürel zenginlikleri keşfetmek için çeşitli etkinliklere katılabilirler. Bu kaçırılmaması gereken hafta, sizleri keyifli anlarla buluşturacak.

İşte 10 Şubat-19 Şubat tarihleri arasındaki etkinlikler:

10 Şubat 13.00 – The Illusionist Enver Ertaş Gösterisi: Sihirbaz Enver Ertaş, Maldivler, K.K.T.C., Azerbaycan ve Bulgaristan’da sergilediği etkileyici gösterileriyle tanınan bir isim. Şimdi ise güncellenmiş aile gösterisi “The Illusionist” ile karşınızda! (Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi)

10 Şubat 20.00 – Cephede Aşk (Tiyatro): Savaşın gölgesinde yaşanan bir aşk hikayesi sizi bekliyor! (Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi)

Hisseli Harikalar Kumpanyası

10 Şubat 20.00 – Altay ve Matmazel Coco (Konser): Altay ve Matmazel Coco 10 Şubat’ta Neco Plaza Sahnesi’nde!

10 Şubat 20.00 – Madama Butterfly (Opera): Puccini’nin unutulmaz eseri “Madama Butterfly” ile büyüleyici bir opera deneyimi (Samsun Devlet Opera ve Balesi)

11 Şubat 20.00 – Bir Delinin Hatıra Defteri (Tiyatro): Oyunda, Gogol’un edebiyata zekice yaklaşımına tanık olurken, kendinize dair pek çok ayrıntı bulacaksınız. (Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi)

12 Şubat 20.00 – Hisseli Harikalar Kumpanyası: SAMDOB, Türk tiyatrosunun büyük ustası Haldun Dormen’in yazdığı, Hababam Sınıfı filmi müziğiyle gönüllerde taht kuran Melih Kibar’ın bestelediği, Çiğdem Talu’nun şarkı sözlerini yazdığı müzikali, Atatürk Kültür Merkezi Aydın Gün Salonu’nda sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

12 Şubat 20.00 – Buyur Burdan Kaç (Tiyatro): Sezonun en çok güldüren tiyatro oyunu “Buyur Burdan Kaç” seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. (Canik Kültür Merkezi)

13 Şubat 20.00 – Pembe Pırlantalar (Tiyatro): 12 yaş ve üzeri seyircilere hitap eden, toplam 2 saat süren bu oyunla kahkaha garantili bir geceye davetlisiniz. (Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi)

15 Şubat 20.00 – Kahvede Şenlik Var Oyunu (Tiyatro): Hayal Atölyesi Tiyatrosu’nun sahnelediği “Kahvede Şenlik Var” adlı 2 perdelik komedi, 15 Şubat Perşembe günü saat 20.00’da Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde seyirciyle buluşuyor.

Seda Yüz

15 Şubat 20.30 – Berk Karan Stand-Up Gösterisi: COOL Chicken’s

16 Şubat 20.00 – Yaprak Dökümü (Tiyatro): Yaprak Dökümü, aile bağları, değerler ve yaşamın anlamı üzerine düşündürücü bir tiyatro deneyimi sunuyor. (Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi)

16 Şubat 20.30 – Seda Yüz (Stand-up): (Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi)

17 Şubat 20.00 – Senfonik Konser: Samsun Devlet Opera ve Balesi Orkestrası, büyüleyici bir “Senfonik” konserle geliyor! 17 Şubat 2024, Cumartesi akşamı saat 20.00’de unutulmaz bir müzik ziyafeti için hazır olun.

19 Şubat 20.00 – Figaro’nun Düğünü (Opera): Samsun Devlet Opera ve Balesi’nde sahnelenecek olan “Figaro’nun Düğünü” 19 Şubat 2024 Pazartesi günü Aydın Gün Salonu’nda!

19 Şubat 20.00 – Şakşakcılar: TiyatrOPS tarafından sahnelenen bu eser, Fransız yazar Fred Radix’in kaleme aldığı, Çağlar Çorumlu’nun yönettiği ve başrolünde olduğu bir oyun. (Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi)

Kaynak: Samsun Etkinlik

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.