enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
26°C
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Samsun’da o firmalar için yardım kampanyası

Samsun’da o firmalar için yardım kampanyası
Samsun Reklam Ajansı
6 Haziran 2024 14:08
A+
A-

Samsun’da 27 Mayıs tarihinde Merkez OSB’de meydana gelen yangında fabrikalar zarar görmüştü. Zarar gören firmalar için yardım kampanyası başlatıldı.

Samsun Merkez Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetimi, Samsun Valisi Sayın Orhan Tavlı başkanlığında, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde; geçtiğimiz günlerde Merkez OSB’de yaşanan yangın felaketinde büyük zarar gören Yumoş Yatak, Gelişim Sünger Sanayi ve Alemdar Soğutma için harekete geçti. Samsun Merkez OSB Yönetimi, Samsun TSO’nun da desteğiyle yüzlerce kişinin istihdam edildiği üç işletmeye destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlattı.

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ

Başlatılan yardım kampanyasına destek isteyen Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Hepimizin bildiği üzere geçtiğimiz günlerde Tekkeköy ilçesindeki Samsun Merkez OSB’de yaşanan yangın felaketi bizi derinden üzdü.  Çok büyük bir yangın felaketi yaşadık. Yüzlerce kişinin istihdam edildiği, şehrimiz için çok büyük kıymeti olan, ailelerin yıllardır büyük emek ve umutla büyüttüğü arkasında çok büyük hikayeler olan işletmelerimiz çok ciddi hasar aldı. Tek tesellimiz can kaybının olmaması. Bu büyük felaketten etkilenen Meclis Üyelerimiz Erkan Yavuzel, Murat Alemdar ve Gelişim Sünger Sanayi’nin yaşadıkları felaketten sonra manevi olarak hep yanlarında olduk. Bilindiği gibi bu tarz yatırımlarda sigorta maalesef yaptırılamıyor. Samsun Merkez OSB Yönetimi de söz konusu sanayicilerimize yalnız olmadıklarını hissettirmek adına “Samsun-Merkez OSB Yangın Yardım Kampanyası” adı altında kampanya başlattı. Bu kampanyada biz de elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız. Bizim tek dileğimiz üç işletmemizin en kısa sürede toparlanmaları. Bu konuda üyelerimizden de, şehrimizden de destek bekliyoruz. Devletimizin ve hemşehrilerimizin de desteğiyle yaralarımızı birlikte saracağımıza inanıyorum.  Allah bizleri her türlü felaketten korusun. Destekleri için şimdiden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kampanyaya destek olmak isteyenler, Samsun Merkez OSB’nin Halk Bankası Samsun Şubesi nezdindeki TR87 0001 2009 6560 0016 0067 60 IBAN numaralı hesabına katkıda bulunabilecek.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.