enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Samsun’da okul müdür yardımcısı ile imamın kavgası

Samsun’da okul müdür yardımcısı ile imamın kavgası
Samsun Reklam Ajansı
24 Ocak 2024 16:55 | Son Güncellenme: 24 Ocak 2024 16:58
A+
A-

İlkadım Kuşçulu Cami İmamı K.G.’nin İlkadım Şehit Burak Zor İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı C.E. adlı kadına küfürlü saldırı gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Oda TV’den Tolga Birgücü’nün haberine göre, olay Samsun‘un İlkadım ilçesinde bulunan Şehit Burak Zor İmam Hatip Ortaokulu’nda meydana geldi. İddiaya göre; okulda müdür yardımcısı olarak görev yapmakta olan C.E. adlı kadına makamında İlkadım Kuşçulu Cami İmamı K.G. tarafından hakaret dolu küfürlü saldırı gerçekleştirildi.

Müdür yardımcısı C.E.’nin hafızlık kursunda olduğu için sınavlara katılmayan bir öğrencisi için kurs yönetimiyle iletişime geçtiği, bunun üzerine öğrencinin velisi ile okula gelen imam K.G.’nin C.E.’ye bağırmaya ve küfür etmeye başladığı öne sürüldü.

Okul müdürü yardımcısı C.E.’nin imamdan şikayetçi olduğu öğrenildi. C.E.’ye yüksek sesle küfürlü hakaretler ettiği öne sürülen imamın, “Benim paramla maaş alıyorsun, istediğimi yapacaksın” dediği iddia edildi.

TEHDİT ETTİ

Tartışma sürerken müdür C.E., veli ile görüşmek istediğini ve imamın dışarı çıkmasını istediğini söyledi. İmam odaya girmek istedi, okul idaresi ve öğretmenler engel oldu. Daha sonra imam K.G. okul dışına çıkarıldı. Aynı zamanda imamın “Seni buradan sürdüreceğim” şeklinde tehditlerde bulunduğu öne sürüldü.

Olay sonrası imamla ilgili kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, iş yeri dokunulmazlığının ihlali, kasten yaralamaya teşebbüs, tehdit ve hakaret suçlamalarıyla ilgili adli soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Ayrımcılık ve Şiddetle Mücadele Derneği Başkanı Av. Serpil Dönmez ve mağdur avukatı Av. Ayşe Betül Kocaman, “İdari soruşturmanın takipçisi olacağız. Kadınları çalışma yaşamından baskı ve zorbalıkla soyutlamaya çalışanlara geçit vermeyeceğiz. Hukuki sürecin takipçisiyiz” diye konuştu.

Kaynak: Oda TV

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.