enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
26°C
Samsun
26°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
28°C

Samsun’da sahiller yaza hazırlanıyor

Samsun’da sahiller yaza hazırlanıyor
Samsun Reklam Ajansı
15 Mayıs 2024 11:45
A+
A-

Yaz mevsimine sayılı günler kala, Karadeniz Bölgesi’nin mavi bayraklı en çok plaja sahip şehri Samsun’da sahiller yaz sezonuna hazır hale getiriliyor.

Türkiye’nin en uzun sahilinden birine sahip olan Samsun’da yaz sezonu hazırlıkları aralıksız sürüyor. Karadeniz Bölgesi’nde en çok mavi bayraklı plaja sahip kent olan Samsun’da başta mavi bayraklı plajlar olmak üzere tüm sahil şeridinde Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalar gerçekleştiriliyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, ekiplerince sahil şeridinde sokak mobilyaları yenileniyor, kaldırımlar onarılıyor, ağaçlar budanıyor, yürüyüş alanları ve kumsallar temizleniyor. Belirli periyotlarla gerçekleştirilen bakım, onarım ve temizlik çalışmalarının sezonun başlayacağı 15 Haziran’a kadar tamamlanması planlanıyor.

MAVİ BAYRAKLI PLAJ SAYISINI ARTIRMAK İSTİYORUZ

Samsun’un önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Samsun’u turizm alanında daha ileriye taşımak için tüm birimlerimizle aralıksız çalışıyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz mavi bayraklı plajlarımız başta olmak üzere sahil şeridimizde yaz sezonu için hummalı bir hazırlık çalışması yapıyor. Farklı turizm destinasyonlarına sahip olan kentimiz deniz turizmi anlamında da oldukça ilgi görüyor. Çok güzel bir sahil şeridine sahibiz. Samsunumuzda mavi bayraklı plaj sayımızı arttırmak istiyoruz. Bunun için çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca mevcut plajlarımızın standardını korumak, tüm sahil şeridimizi daha güzel hale getirmek için çalışıyoruz. Yeni projelerle ve uygulamalarla kentimizde turizmin gelişimine daha fazla katkı sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.