enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Samsun’da sessiz sürüş

Samsun’da sessiz sürüş
Samsun Reklam Ajansı
16 Mayıs 2024 17:35
A+
A-

Samsun’da, yollarda bisiklet sürerken ölen bisikletçileri anmak ve yaralananları desteklemek için Sessiz Sürüş (Ride Of Silence) etkinliği gerçekleştirildi.

Sessiz Sürüş etkinliği sırasında basın açıklaması yapan Ride Of Silence Samsun İl Sorumlusu ve Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği Başkanı Tanju Subaşı, “Sessiz Sürüş halka açık alanlarda, yollarda bisiklet sürerken ölen bisikletçileri anmak ve yaralananları desteklemek için her yıl yapılan çok lokasyonlu uluslararası bir bisiklet yolculuğudur. Dünya çapında düzenlenen Sessiz Sürüş etkinliğinin amacı; trafikte yaralanan ve hayatını kaybeden bisiklet kullanıcılarını anmak, bisikletlilerin hakları için farkındalık oluşturmak, taşıt sürücülerine bisiklet kullanıcıları ile yolu paylaşmaları gerektiğini hatırlatmaktır. 2024 yılında Türkiye’de eş zamanlı olarak başlayan Sessiz Sürüş bisiklet etkinliği 36 il ve ilçede yapılmaktadır. Bisiklet bir araçtır. Trafikte olmak hakkıdır. Bisikletlinin farkında olalım ve farkında olunmasını sağlayalım” dedi.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.