enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
21°C
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
20°C
Çarşamba Yağmurlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

Samsun’da sokakta köpek çetesi

Samsun’da sokakta köpek çetesi
Samsun Reklam Ajansı
8 Temmuz 2024 14:01
A+
A-

Samsun’un Atakum ilçesinde bir mahallede çete halinde gezen köpekler yoldan geçenlere saldırırken, mahallelli acil çözüm bekliyor.

Samsun‘un en gelişmiş ilçesi Atakum’un merkezindeki bir sokakta ‘köpek istilası’ yaşanıyor. Çok sayıda köpek ‘çete’ halinde geziyor, yoldan geçenlere saldırıyor, gece boyunca havlayarak sokak sakinlerini uyutmuyor.

Mimarsinan Mahallesi 165. Sokak sakinleri köpeklerden bezmiş durumda. Vatandaşlar tarafından cep telefonları ile çekilen fotoğraf ve videolarda, köpeklerin yoldan geçenlere saldırdığı görülüyor. Vatandaşların verdiği bilgiye göre, sokak üzerindeki Aydın Apartmanı bahçe katında bakılan 3 köpek, diğer başıboş köpekleri buraya topluyor. Sokağa toplanan köpekler, özellikle akşam saatlerinde insanları yoldan geçirmiyor. Bisikletliler, motokuryeler ve yayalara havlayarak saldıran köpekler, sokaktan geçenlere korku dolu anlar yaşatıyor. En büyük korkuyu ise çocuklar yaşıyor ve çığlık atarak köpeklerden kaçmaya çalışıyor. Kendi aralarında da kavga eden köpekler, sokağın huzurunu kaçırıyor.

Mahalle sakinleri, yetkililerin 165. Sokak’taki köpek problemine bir çözüm bulmasını istiyor.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.