enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
26°C
Samsun
26°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Samsunspor-Galatasaray: Muhtemel 11’ler

Samsunspor-Galatasaray: Muhtemel 11’ler
Samsun Reklam Ajansı
2 Şubat 2024 15:56
A+
A-

Süper Lig’in 24. haftasında bu akşam Samsun’da oynanacak Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasında sahaya çıkacak muhtemel 11’ler netleşti.

Trendyol Süper Lig‘de heyecan 24. hafta maçlarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam 20:00’de başlayacak mücadelede şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, son haftaların dikkat çeken takımlarından Yılport Samsunspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Geride kalan 23 haftada 11 kez rakiplerini ağırlayan 26 puanlı Samsunspor, bu maçların 6’sından galibiyet çıkarırken 2’sinden beraberlikle, 3’ünden ise mağlubiyetle ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar, iç sahada oynadığı son 5 maçta 13 puan toplayarak başarılı bir performansa imza attı. Gisdol’ün öğrencilerinde tek hedef, zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak düşme hattından hızla uzaklaşmak olacak. Samsunspor’da Dimata, Soner Gönül, Laura, Schindler ve Fofana karşılaşmada forma giyemeyecek.

GALATASARAY’DA 3 EKSİK

Son 4 maçından da galip ayrılan ve bu formunu koruyarak liderlik koltuğuna oturmak isteyen konuk ekip Galatasaray ise 60 puanla haftaya giriş yaptı. Şimdiye dek 11 kez rakiplerine konuk olan Okan Buruk’un ekibi bu maçlarda 7 galibiyet, 3 beraberlik ve bir mağlubiyet aldı. Sarı-kırmızılı takım, ligin 12. haftasında Atakaş Hatayspor’a mağlup olduktan sonra çıktığı müsabakalarda 9 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Sarı-kırmızılılarda Abdülkerim Bardakçı, Hakim Ziyech ve Sergio Oliveira zorlu mücadelede görev alamayacak. 

Yılport Samsunspor: Okan | Zeki, Satka, Alim, Bola | Bennasser, Taylan | Holse, Tait, Emre Kılınç | Mouandilmadji.

Galatasaray: Muslera | Kaan, Nelsson, Davinson Sanchez, Berkan | Torreira, Kerem Demirbay | Barış, Mertens, Kerem Aktürkoğlu | Icardi.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.