enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2135
EURO
35,0089
ALTIN
2.500,43
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
21°C
Samsun
21°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Samsunspor kazandı: “Rahatladık”

Samsunspor kazandı: “Rahatladık”
26 Nisan 2022 09:20
A+
A-

Spor Toto 1. Lig’in 34. hafta mücadelesinde Samsunspor, sahasında karşılaştığı Altınordu’yu son saniye golüyle 2-1 mağlup etti. Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar, maç öncesi matematiksel olarak küme düşme ihtimalleri olduğunu ama aldıkları galibiyetle rahatladıklarını söyledi.

Kırmızı beyazlılar çok zorlandığı ve geriye düştüğü mücadelede Tallo’nun son dakikada attığı kafa golüyle 3 puanı kopardı. Samsunspor, bu sonuçla küme düşme hattından uzaklaşırken, play-off için umudunu korudu.

Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar, Altınordu maçı öncesi matematiksel olarak küme düşme söylemleri olduğunu ama aldıkları galibiyetle rahatladıklarını söyleyerek, “Oyuncularıma bu güzel mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. 4 tap oyuncumuz vardı; Fofana, Hasan, Tomane ve Vukan. Onların yanına oynamayan oyuncuları inşa ettik. Onlar da oyuna iştah kattılar. Rahatladık, matematik söylemler vardı. Küme düşme söylemleri olmuştu. Samsunspor bir marka. Samsunspor 2. ya da 3. ligde de olsa Türkiye’de ilk 10 takım arasındadır. O yüzden biz de armaya hizmet etmeye çalışıyoruz. Puan rahatlığımız olsa daha çok gence şans verebiliriz. Daha rahat olsak göreceğimiz daha çok genç oyuncularımız var. Gönül ister ki başkanımız transferi sayı olarak az tutsun. Süre aldığında katkı verecek Yunus, Polat, Ali ve Hakan gibi çok yetenekli gençlerimiz var. İnşallah Samsunspor’un bakış açısı değişir. Biz alttan yetiştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.