enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9169
EURO
35,7598
ALTIN
2.526,33
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Samsunspor’da rakip Antalyaspor, hedef galibiyet

Samsunspor’da rakip Antalyaspor, hedef galibiyet
Samsun Reklam Ajansı
12 Şubat 2024 10:17
A+
A-

Süper Lig’de maç eksiğiyle yine küme düşme hattına gerileyen Samsunspor, bu akşam sahasında ağırlayacağı Antalyaspor’u mağlup ederek nefes almak istiyor.

Süper Lig‘de oynadığı son iki karşılaşmada galibiyet alamayan Samsunspor, bu akşam sahasında ağırladığı Antalyaspor’u mağlup ederek yeniden çıkışa geçmek istiyor. Kırmızı beyazlılar bu karşılaşma öncesinde maç eksiği ile yine küme düşme hattına geriledi. Samsunspor 24 karşılaşmada topladığı 26 puan ile 17. sırada bulunuyor. Kırmızı beyazlılar bu akşam galibiyet alırsa 12. sıraya yükselecek.

Konuk ekip Antalyaspor ise 24 maçta 34 puan ile 7. sırada. Antalyaspor da iki maçtır kazanamıyor.

SAMSUNSPOR’UN ÜSTÜNLÜĞÜ VAR

Kırmızı – Beyazlılar ile Antalyaspor daha önce 32 kez birbirine rakip oldu. Bunların 15’ini Yılport Samsunspor kazanırken, 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Antalyaspor’un ise 10 galibiyeti bulunmakta. İlk devrede oynanan karşılaşmada ise Samsunspor rakibine 2-0’lık skorla mağlup oldu.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.