enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Samsunspor’dan hakem tepkisi

Samsunspor’dan hakem tepkisi
Samsun Reklam Ajansı
30 Ocak 2024 14:47 | Son Güncellenme: 30 Ocak 2024 14:48
A+
A-

Samsunspor kulübü, dün oynanan İstanbulspor maçındaki hakem kararlarına ilişkin sosyal medyadan sert bir açıklama yayınladı.

Samsunspor, dün akşam oynanan karşılaşmada deplasmanda İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçtan sonra hakem Ömer Faruk Turtay’ın Samsunspor’un penaltı beklediği pozisyonları es geçmesi büyük tartışma yaratmıştı. Samsunspor kulübü, dün oynanan İstanbulspor maçındaki hakem kararlarına ilişkin sosyal medyadan sert bir açıklama yayınladı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Son zamanlarda müsabaka hakemlerinin özellikle kulübümüz Samsunspor’a karşı neredeyse tüm müsabakalarda ilginç bir yaklaşımı bulunmakta, açık penaltı ve kırmızı kart olarak nitelendirilen çoğu pozisyon iyi niyeti aşacak şekilde göz ardı edilmektedir. Dün oynanan İstanbulspor karşılaşmasındaki skandal hakem kararları yine oynanan futbolun önüne geçmiştir. İlgili müsabakada açık bir şekilde iki penaltı ve bir kırmızı kart pozisyonu görmezden gelinmiştir. Daha vahim olan ise tartışmasız herkes tarafından penaltı olarak nitelendirilen iki pozisyonda müsabaka hakemi VAR’a dahi gitmemiş ve verdiği tüm kararlarla herkesin kafasında ciddi soru işareti oluşturmuştur. Açık şekilde kırmızı kart olarak nitelendirilen pozisyonda ise kulübümüz futbolcusunun dizine tabanla basılmıştır.

Açık iki penaltı pozisyonunda VAR’a dahi gidilmemesi ve tabanla dize basma hareketinin gözardı edilmesinin hiçbir açıklanabilir yanı bulunmamaktadır. Bu skandal kararlar sonucunda; tüm kulüp teknik ekip ve oyuncularımız ile fedakar cefakar taraftarlarımızın hakkı yenmektedir. Her zaman adil futbolu savunan kulübümüz buna müsaade etmeyecek, haksız kararlar veren kişi ve kurumlar karşısında hakkını sonuna kadar arayacaktır. Futbolda hakkaniyet, eşitlik ve adalet adına, Türkiye Futbol Federasyonu’nu bir kez daha gerekeni yapmaya davet ediyoruz”

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.