enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2082
EURO
34,7892
ALTIN
2.421,05
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
15°C
Samsun
15°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Sedat Peker’den ‘Galatasaray Eğitim Vakfı’ iddiası

Sedat Peker’den ‘Galatasaray Eğitim Vakfı’ iddiası
30 Temmuz 2022 10:28
A+
A-

Sedat Peker, İnan Kıraç’ın 1998 yılında Galatasaray Eğitim Vakfı için topladığı 35 milyon doların 27 milyon dolarını Arkan isimli şirket üzerinden zimmetine geçirdiğini öne sürdü.

Sedat Peker, sosyal medya üzerinden basın danışmanı aracılığıyla İnan Kıraç‘la ilgili paylaşımlarına devam ediyor.

Peker paylaşımlarında Kıraç’ın 1998 yılında Galatasaray Eğitim Vakfı için topladığı 35 milyon doların 27 milyon dolarını zimmetine geçirdiğini söyledi.

Söz konusu paylaşımlar şöyle:

“Kötülüklerin lordu İnan Kıraç senin aslında gücün Koç ailesinden değil (çünkü Rahmi Koç Bey seni sevmez bunu herkes bilir). Senin esas gücün Galatasaray Lisesi mezunlarından. Bu Galatasaray Liselilerin birbirine bağlılığını 1991 yılından görmüştüm. Paşakapısı Cezaevi’nde yatarken pazar günü Galatasaray Lisesi mezunu bir dostum cezaevinde ziyarete gelmişti. Kendisine bunu nasıl başardın diye sormuştum. Tanıdıkların olursa özel izin almak belki mümkün olabilir ancak pazar günü özel izin almak, işte bu çok zordur. Cevabı çok basitti. Cezaevindeki savcı Galatasaray Lisesi mezunuydu dedi. Biz birbirimizi masonlardan daha çok tutarız diye de belirtmişti.

ÜNAL AYSAL’I BAŞKANLIĞA SEN GETİRDİN

Galatasaray Lisesi mezunu olmanın ne olduğunu ben o zaman anlamıştım. Karanlıkların lordu İnan Kıraç kulağıma geliyor. Galatasaray mezunları muhalif basında haber olmasın diye büyük bir faaliyet içindeler. Şu ana kadar da kısmen başarılılar. Ancak onlara 1998 senesinde kurmuş olduğun Galatasaray Eğitim Vakfındaki hikayeleri anlatmaya başlayınca, daha doğrusu Çırağan Sarayı’nın yanındaki 4.500 mt Galatasaray Üniversitesi yanınca toplamış olduğun 35 milyon doların sadece 5 milyon dolarını harcayıp Arkan isimli şirketi kullanıp fatura kestirip kalan parayı nasıl hiç ettiğini anlatınca (gerçi hakkını yemeyeyim 3 milyon doları kasada bırakmıştın), bu ve bunun gibi hikayeleri anlatmaya başlarsam Galatasaray mezunlarının da desteğini zor bulursun. Hele ki Adnan Polat Galatasaray yönetiminde idari yönden icra edilmeyince tezgah yaparak Ünal Aysal’ı başkanlığa getirip tekrardan Galatasaray kulübünde güç sahibi oldun. Yerli Frankenstein destek bulmak için sağı solu aramayı bırak. Sana son uyarımdır. Bu işin sonu kötü olacak.”

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.