enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Serhat Türkel: “Biz koşmaya geliyoruz”

Serhat Türkel: “Biz koşmaya geliyoruz”
Samsun Reklam Ajansı
3 Şubat 2024 19:11 | Son Güncellenme: 3 Şubat 2024 19:22
A+
A-

Basın emekçileriyle bir araya gelen CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, “Bundan önceki belediye başkanlarımız biraz ağır kaldı. Biz koşmaya geliyoruz” dedi.

Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, seçim sürecinde vizyonunu açıklamak amacıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yoğun bir ilgiyle gerçekleşen kahvaltı programına, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, CHP Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek, CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü de katıldı.

Türkel, basın mensuplarına Atakum’un potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi amaçlayan vizyonunu anlattı.

ŞEFFAF YÖNETİM VE KATILIMCI BELEDİYECİLİK İLKESİ

Basın mensuplarına hedeflerini anlatan Türkel, şeffaf yönetim anlayışını benimseyerek, belediye kararlarının halkla birlikte alınacağını vurguladı.

Katılımcı belediyecilikle, Atakum sakinlerinin görüşlerinin önemsenerek, kent yönetimine aktif katılımlarının sağlanacağını belirtti. Bu yaklaşımın, şehirde toplumsal uyumu artırarak güçlendireceğini ifade etti.

Türkel’in açıklamalarıyla başlayan bu kahvaltı programı, Atakum’daki seçmenlerin beklentilerini ve ihtiyaçlarını daha yakından anlamak adına önemli bir platform sağlamış oldu. Türkel, projeleriyle Atakum’u daha yaşanabilir bir şehir haline getirme sözü vererek, seçim sürecinde önemli bir adım atmış oldu.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.