enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2003
EURO
34,7697
ALTIN
2.418,97
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
15°C
Samsun
15°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Tekkeköy’de doğalgaz çalışmaları sürüyor

Tekkeköy’de doğalgaz çalışmaları sürüyor
2 Kasım 2023 16:03
A+
A-

Tekkeköy Belediyesi, doğalgaz konforunun tüm ilçeye yayılması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tekkeköy Belediyesi, doğalgaz konforunun tüm ilçeye yayılması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samgaz Yatırım Müdürü Hakan Baltaoğlu ile bir araya gelerek ilçe genelinde yürütmeyi planladıkları çalışmalar öncesinde saha tespiti yaptı.

Çalışmalarla ilgili sosyal medya hesabından bilgi veren Togar, “İlçemizde imarını tamamlayıp yollarını açtığımız tüm yerleşim yerlerindeki hanelerimizin doğal gazın sunduğu avantaj ve konfordan yararlanabilmesi için titiz çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Samgaz Yatırım Müdürümüz Hakan Baltaoğlu ile bir araya gelerek ilçemizdeki doğalgaz ağını genişletmenin beraberinde önümüzdeki süreçte yürütmeyi planladığımız çalışmalar öncesinde saha tespiti yaptık. İlçemizin her alanda yaşam konforunu en üst seviyelere taşımak için farklı alanlardaki çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.