enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Reklam
Reklam

Tüfekci: “En güçlü aday benim”

Tüfekci: “En güçlü aday benim”
28 Mart 2024 10:45
A+
A-

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, “Biz 20 yıllık yönetimi sonlandırmaya en yakın en güçlü adayız” dedi.

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Tüfekci, videoda Samsun için hayati bir seçim gidildiğini ve Samsun’un kaybedecek 5 yılı daha olmadığını söyledi.

Tüfekci’nin açıklamaları şu şekilde:

“Bu seçimde siyasi görüşlerimize göre değil; liyakate, projelere göre karar vermeliyiz. Samsun’u rant çarkı temsilcilerinin kontrolüne bırakmayalım. Samsun’u halkımıza tepeden bakan, içi boş “ben bilirim” zihniyetindekilere emanet etmeyelim.

Atakum Nakliyat

Ulusal firmaların yaptığı anketler ve sahada halkımızın ilgisi kazanmaya çok yakın olduğumuzu net bir şekilde gösteriyor. Kararsız seçmenimiz var. Şunu biliyoruz ki; yerel seçimlerde oyunun boşa gitmesini istemeyen vatandaşımız seçilmesi muhtemel en güçlü adayda birleşecek. Biz 20 yıllık yönetimi sonlandırmaya en yakın, en güçlü adayız. Bunu biz söylemiyoruz. Yerelde, ulusalda, tarafsız anketlerde her ortamda bunun yansımalarını görüyoruz.

YA MEVCUT DÜZEN DEVAM EDECEK YA DA BİZ GELECEĞİZ

Ya mevcut düzen devam edecek ya da biz gelip adil ve kalkınmacı halkın düzenini inşa edeceğiz. Bunun için birlik olmalı ve bir mesaj vermeliyiz. Tabanda ittifak yapmalıyız. Bir partiye değil, şehre aidiyet göstermeliyiz. Başarabiliriz. Şehrimize kadın eli değsin diyerek değişimi başlatabiliriz. Sizlere söz veriyorum. Hizmet dönemimde particilik yapmayacağım ve şehirde herkesin temsilini sağlayacağım. Belediyeyi uluslararası denetime açacağım.

Şehrimizi dünya kenti yapacağız. Gelin başkanlık kapılarını menteşelerinden sökelim. Gelin rozetsiz başkanlık dönemini başlatalım. Gelin yandaşlara değil halkımıza hizmet anlayışını iktidar yapalım. Gelin bu fırsatı kaçırmayalım. Samsun’un geleceğine inananlar, sizlerin oylarını bekliyorum. Bu şehri birlikte yöneteceğiz”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.