enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1775
EURO
35,0422
ALTIN
2.461,92
BIST
10.218,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
21°C

Yüksel Yıldırım: “Samsunspor’a kimse şüpheyle yaklaşamaz”

Yüksel Yıldırım: “Samsunspor’a kimse şüpheyle yaklaşamaz”
5 Şubat 2024 16:12
A+
A-

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray maçının ardından sosyal medyada yayılan Emre, Taylan ve Okan hakkındaki iddialara tekrar yanıt verdi.

Samsunspor‘un sahasında ağırladığı Galatasaray karşısında aldığı mağlubiyetin ardından sosyal medyada bazı kullanıcılar eski Galatasaraylı futbolcular Emre Kılınç, Taylan Antalyalı ve Okan Kocuk’u hedef almıştı. Söz konusu iddialara yanıt veren Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Beyaz TV’ye açıklamalarda bulundu.

Yıldırım şunları söyledi:y

“Benim 3 tane Galatasaray’dan transfer ettiğim oyuncularıma kimse maç sattı diyemez. Bu çocuklar çıktılar aslanlar gibi mücadelelerini yaptılar, oynadılar sahada. Taraftar beğenmez, Fenerbahçeliler beğenmez, Galatasaraylılar beğenir beğenmez hiç kimse beni ilgilendirmiyor. Ben bu çocukların geçmişlerine bakıp, Samsunspor’da bir katma değer yaratacaklarına inandım ve aldım. Hocam da bu 3 oyuncuyu mümkün olduğu kadar ilk 11’de tutuyor. Demek ki hocamın bir bildiği var.

Ama bu 3 oyuncunun Galatasaray maçındaki performanslarını beğenmiyorlar ve geçmişlerinden dolayı Samsunspor’a leke vuruyorlar ben buna kızıyorum. Kalktılar Fenerbahçeliler, ‘Armandan Atatürk’ü çıkar’ dediler. Kusura bakmasınlar ama bunu söyleyenler benim camiama terbiyesizlik yapıyor. Atatürk sevgisi ülkede artık göklere çıkarken, bu insanlar yerin dibine sokmaya çalışıyor. Ben Samsunspor’u yok olmasın diye aldım. Kümeye giden Eskişehirspor gibi kapanacaktı. Ben geldim milyonlarımı harcıyorum.

GALATASARAY’I YENMEK İÇİN PRİM VERDİM

Atatürklü arma Türkiye’de bir tek Samsunspor’da var. Bunu yaşatabilmek için 100 milyona yakın para harcadım. Harcamaya da devam edeceğim. Bu benim Atatürk sevgimden kaynaklanıyor, bu benim Samsunsporlu’luğumdan geliyor. Evet Galatasaray’a bir sempatim var çocukluğumdan bu yana. Ben bunu saklamıyorum. Ama ben her Galatasaray maçında Samsunsporlu’yum. Ben Galatasaray maçına özel 200 bin liraya yakın prim verdim yensinler diye. Çünkü ben bu ligde kalmak istiyorum. Gidip de böyle saçma sapan insanların lafıyla maç satacak bir karakterim yok. Benim milyarlarım var ne maçı satacağım? Benim paraya ihtiyacım yok ki.

Ben futbola hobi olarak girdim. Türkiye’de farklı şeyler yapmaya çalışıyorum. Türkiye’de benim yaptığım projelerden kimsenin haberi yok. Kimse beni tanımıyor. Minibüsçüler, ‘Arkayı Fenerliyelim’ diyordu. Ben bu ligde kalayım, Samsunspor’u Beşiktaş’ı da, Galatasaray’ı da, Fenerbahçe’yi de yenecek seviyeye getireceğim. Buradan söz veriyorum. Benim futbolcularıma laf söylemeyin. Bu oyuncular robot değil ki her maçta dört dörtlük oynasın. Samsunspor çok temiz bir kulüp. Benim olduğum dönemde Samsunspor’a kimse asla şüpheyle yaklaşamaz”

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.