enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Açık
30°C
Samsun
30°C
Açık
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C

Yusuf Ziya Yılmaz’dan o iddialara yanıt

Yusuf Ziya Yılmaz’dan o iddialara yanıt
Samsun Reklam Ajansı
8 Haziran 2024 09:23
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisinden istifasını istediği iddialarına yanıt verdi.

Belediyeler Birliği seçiminde bazı AK Partili belediye başkanlarının Ekrem İmamoğlu’na oy verdiklerinin ortaya çıkması üzerine Yılmaz’ın istifasının istendiği iddiası ortaya atıldı.

Yusuf Ziya Yılmaz ise bu iddialara cevap verdi:

“Bazı basın yayın organlarında çıkan akıl almaz iddialara dair açıklama yapma zarureti doğmuştur. Habercilik; doğru bilginin kaynağı olarak bilinir. Ancak ülkemizde kendisini millete ve milletin değerlerine ‘muhalif’ olarak konumlandıran, kutuplaşmadan beslenen ve haberciliğin tabiri caizse izzetine sürekli kara lekeler ekleyen medya mensupları yine iş başı yapmış.

Çok özet olarak ifade etmek istiyorum: Bahse konu haberde Sayın Cumhurbaşkanımız ve şahsım ile ilgili olarak geçtiği iddia edilen böyle bir görüşme gerçekleşmemiştir. Tamamen yalan, iftira ve algıdan ibarettir. Sayın Cumhurbaşkanımız; Gerçek Belediyeciliğin ve Türkiye Yüzyılı’nın mimarı olarak ülkemizi ekonomiden sağlığa, tarımdan savunma sanayiye, çevreden şehirciliğe kadar her alanda kalkındırırken bizler de yol arkadaşları olarak zatıdevletleriyle büyük bir davaya hizmet etmenin gururu ve onuru içerisindeyiz. Bu noktada Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır şekilde afetlere karşı dirençli, iklim uyumlu, mahalle kültürünü yaşatan şehircilik ufkuna sahip olarak AK Belediyelerimiz vasıtasıyla, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milletimize dün olduğu gibi bugün de hizmet etmeye devam edeceğimizi belirtmek isterim.”

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.