enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2431
EURO
35,0222
ALTIN
2.439,79
BIST
10.677,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
22°C
Samsun
22°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
25°C

Zeynep Bastık, 19 Mayıs’ta Samsun’da

Zeynep Bastık, 19 Mayıs’ta Samsun’da
Samsun Reklam Ajansı
15 Mayıs 2024 10:28
A+
A-

Vestel’in 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Samsun’da 19 Mayıs Gençlik Festivali dolu bir programla gerçekleşecek.

Vestel’in 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Samsun‘da bu yıl 3’üncüsünü düzenleyeceği 19 Mayıs Gençlik Festivali dolu bir programla gerçekleşecek. Milletler Ligi kapsamında Filenin Sultanları’nın Fransa ile gerçekleştireceği maçın ilk setinin gösterimiyle başlayacak olan festivalde, kortej geçişinin ardından ünlü şarkıcı Zeynep Bastık sahne alacak.

ÜCRETSİZ KONSER

Vestel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl da Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Samsun Batı Park’ta gençlerle birlikte kutlayacak. Türkiye’de sporun en önemli destekçisi olarak uzun yıllardır voleybola büyük destek veren Vestel’in bu yıl 3’üncüsünü düzenleyeceği festivalin açılışında, Milletler Ligi kapsamında ‘Filenin Sultanları’nın Fransa ile gerçekleştireceği maçın ilk seti dev ekrandan canlı yayınlanacak.

Maçın ardından kortej geçişiyle sürecek olan festivalde bu sene sevilen şarkıcı Zeynep Bastık sahne alacak. Festival, Zeynep Bastık konserinin ardından dj performansı ile devam edecek.

Eski 19 Mayıs kutlamalarını yeniden canlandıran ve artık geleneksel hale gelen festival ücretsiz olarak gerçekleşecek ve halka açık olacak. Organizasyon kapsamında Zeynep Bastık konserinden ilk üç şarkı da Vestel’in sosyal medya kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.