enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2649
EURO
35,2145
ALTIN
2.463,80
BIST
10.279,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
26°C
Samsun
26°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Erdoğan Arıkan Samsun’a geliyor

Erdoğan Arıkan Samsun’a geliyor
Samsun Reklam Ajansı
28 Aralık 2023 17:10
A+
A-

Ünlü spiker Erdoğan Arıkan, Çarşamba Belediyesi tarafından düzenlenecek “İletişim ve Diksiyon Üzerine Seminer ve Söyleşi” kapsamında öğrencilerle buluşacak.

Çarşamba Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle ünlü spor spikeri Erdoğan Arıkan, “İletişim ve Diksiyon Üzerine Seminer ve Söyleşi” ile İletişim Fakültesi öğrencileri ve Çarşambalı sevenleriyle buluşacak.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesine ev sahipliği yapan Çarşamba Belediyesi, geleceğin iletişimcileri ve Çarşambalı vatandaşları ünlü spikeri Erdoğan Arıkan ile buluşturuyor. Çarşamba Belediyesi, 5 Ocak Cuma günü saat 19.30’da Cemil Şensoy Kültür Merkezinde “İletişim ve Diksiyon Üzerine Seminer ve Söyleşi” programı gerçekleştiriyor.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Etkili iletişim, etkili bir konuşma birçok alanda başarının temelidir. İletişim Fakültesine ev sahipliği yaptığımız güzide kentimizde genç iletişimcilerimizi; bir yandan da meslek büyükleri, örnek aldıkları isimlerle de tanıştırmış oluyoruz.

Spor spikeri, diksiyon eğitmeni ve TV programcısı Erdoğan Arıkan Beyefendi, ‘İletişim ve Diksiyon’ konulu seminer ve söyleşi programı için Çarşambamıza geliyor. İnşallah Çarşamba’mızda yetişmiş, mesleğe adımlarını atmış, ilçemizde İletişim Fakültesi okumuş gençlerimizi de ileride mesleklerini icra ederken, okullarını, bizleri temsil ederken görmüş olacağız” dedi.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.