enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9726
EURO
35,8242
ALTIN
2.530,25
BIST
10.882,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Halit Doğan’dan “NEFES” aldıran proje

Halit Doğan’dan “NEFES” aldıran proje
Samsun Reklam Ajansı
23 Mart 2024 22:09 | Son Güncellenme: 23 Mart 2024 22:13
A+
A-

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, özel gereksinimli bireyler ve hasta yakınlarına “NEFES” aldıracak projesini anlattı.

Vatandaşların her anında hep yanında olan bir anlayışla hareket eden AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Samsun’da örnek bir projeyi hayata geçirecek. Nefes projesini anlatan SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun’da kimse yalnız değil, olmayacak da biz hep insanımızın yanında olacağız” dedi.

İNSANIMIZ NEFES ALACAK

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan,

Hayatın her alanında, her zaman insanlarımızın yanında olacağız dedik. İnsanlarımıza bunu hissettirecek, hayatlarına dokunacak, onlar için yaşamı kolaylaştıracak projelerimizi hayata geçiriyoruz. Biz yapamayacağımız hiçbir vaadi söylemeyeceğiz diyerek insanlarımıza bir söz verdik. Bu kapsamda insanlarımızın yanında olacak “Nefes” projemizi hayata geçiriyoruz. Nefes, kendi hastasına evinde bakan hasta yakınlarımızın sosyal hayata katılmalarına olanak sağlayacak bir proje.

Özel gereksinimli bireyler, alzheimer, parkinson, demans vb. hastalıkları olan kişileri belirli periyodlarla evlerinden alacak biz misafir edeceğiz. Gerektiğinde profesyonel ekiplerimiz ve sağlıkçılarımızla evde bakımını sağlayacağız yine gerektiğinde bakım merkezimize alarak orada bakımını sağlayacağız. Dolayısıyla hasta yakınlarımız kendilerine zaman ayırabilecekler. Dinlenme ve kendi kişisel ihtiyaçlarını daha rahat yapabilecekler.

Hastalarını bize emanet eden hiçbir insanımızın gözü arkada kalmayacak. Gerek evde gerekse merkezimizde hastaların sağlık, temizlik, kişisel bakım gibi tüm ihtiyaçlarını, alanında uzman ekiplerimiz karşılayacak. Hepimiz yardıma ihtiyaç duyarız. Hepimiz dinlenmek isteriz. Fakat evinde hastası olan insanlarımızın ihtiyaçları her zaman daha fazladır. Biz bu ihtiyaçlar için onlara nefes alacak zaman sağlamış olacağız. Her anında hep yanında diyerek yol yürümeye devam ediyoruz. Samsun’umuzda birlik içinde yaşayacağız” diye konuştu.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.