enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Kale Kafe için karar belli oldu

Kale Kafe için karar belli oldu
Samsun Reklam Ajansı
6 Haziran 2024 15:20 | Son Güncellenme: 6 Haziran 2024 15:21
A+
A-

İlkadım Belediyesi, 2 yılda 10 milyon TL zarar eden Kale Kafe’yi kapatarak yaşlıların kullanımı için dönüştürmeye karar verdi.

İlkadım Belediyesi’ne ait Kale Kafe’nin 2 yılda 10 milyon TL’nin üzerinde zarar ettiği ortaya çıkmıştı. 31 Mart seçimleriyle göreve gelen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Kale Kafe’yi kapatma kararı aldı. İlkadım Belediye Meclisi’nde alınan karara göre kapatılan kafe, yaşlıların kullanımı için yeniden düzenlendikten sonra kullanıma açılacak.

Kadifekale mahallesindeki Kale Kafe’nin, yaşlıların kullanımı ve daha çok sosyalleşebilmeleri için yeniden düzenleneceğini söyleyen Kurnaz, “Bir önceki birleşimimizde komisyonlara devredilen gündem maddelerimizi görüştük ve karara bağladık. Alınan kararların İlkadım’ımız ve hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana uyum ve işbirliği içerisinde, ortak akılla yürüttüğümüz meclis çalışmalarımız, gelecek meclislerimizde de şeffaf bir şekilde devam edecek. İlçemiz ve hemşehrilerimiz için yapacak çok işimiz olduğunu biliyoruz. Daha temiz, yaşanılabilir; spor, kültür ve turizm alanlarında kendini daha da geliştiren bir İlkadım için durmaksızın çalışıyoruz. Kadifekale mahallemizdeki Kale Kafe’yi, aldığımız karar doğrultusunda, kıymetli büyüklerimizin kullanımı için yeniden düzenleyeceğiz. Bu dönüşümün, büyüklerimizin tüm gün evde oturmamalarına, daha çok sosyalleşmelerine katkı sağlayacağına inanıyorum. Yürüttüğümüz çalışmaların ve aldığımız kararların ilçemiz ve İlkadımlı hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.