enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2446
EURO
35,0617
ALTIN
2.461,56
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C

Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting programı netleşti: 20 günde 40 ile gidecek

Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting programı netleşti: 20 günde 40 ile gidecek
15 Nisan 2023 15:29
A+
A-

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında 20 günde 40 ilde miting yapacak.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında 20 günde 40 ilde miting yapacak.

CHP lideri 24 Nisan’da Kars ve Uşak’ta, 25 Nisan’da Ordu ve Burdur’da, 26 Nisan’da Van ve Nevşehir’de, 27 Nisan’da Balıkesir ve Tekirdağ’da, 28 Nisan’da Giresun ve Kocaeli’nde, 29 Nisan’da Kayseri ve Osmaniye’de olacak.

Kemal Kılıçdaroğlu, seçim öncesi eski seçim bölgesi olan İzmir’e 30 Nisan’da gidecek. Kılıçdaroğlu İşçi Bayramı’nın kutlanacağı 1 Mayıs’ta Türkiye’nin maden işçilerinin yoğun bulunduğu Manisa ve Zonguldak’ta olacak.

2 Mayıs’ta eski cumhurbaşkanlarından Süleyman Demirel’in memleketi Isparta ve CHP’nin kalelerinden Muğla’da, Dünya Türkçülük Günü’nün kutlandığı 3 Mayıs’ta milliyetçi kimliği ile tanınan Erzurum ve uzun süredir CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’le anılan Eskişehir’de, 4 Mayıs’ta Niğde ve Denizli’de, 5 Mayıs’ta yine CHP’nin güçlü olduğu Edirne ve Mersin’de, 6 Mayıs’ta Mustafa Sarıgül’ün aday olduğu Erzincan ve Bursa’da olacak.

12 MAYIS’TA SAMSUN’DA OLACAK

Aslında Cumhuriyet Halk Partisi -sonrasında SODEP ve SHP- ta 1950 yılından beri her zaman son mitingi İstanbul’da yapardı. Ancak bu kez İstanbul’a seçimlerden önceki son Pazar günü gelecek. 7 Mayıs’ta çok muhtemel Maltepe’de İstanbullulardan destek isteyecek, son haftada memleketi Tunceli’de başlayacak, oradan Elazığ’a geçecek.

9 Mayıs’ta Bolu, Düzce, Sakarya’da, 10 Mayıs’ta eski başbakanlardan Aydın Menderes’in memleketi Aydın ve Kütahya’da, 11 Mayıs’ta 2023 Sivas ve Adana’da, 12 Mayıs’ta çok uzun süredir partisinin istediği performansı gösteremediği Samsun ve Antalya’da olacak.

CHP lideri 14 Mayıs Seçimleri öncesi son kez 13 Mayıs’ta başkent Ankara’da halkla bir araya gelecek.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.