enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Okutan: ‘”Biz bir siyasi partinin adayı değil, İlkadım’ın adayıyız”

Okutan: ‘”Biz bir siyasi partinin adayı değil, İlkadım’ın adayıyız”
Samsun Reklam Ajansı
14 Mart 2024 12:48
A+
A-

Saadet Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Muhammed Okutan, partizanca yaklaşımlardan uzak durduklarını belirterek,  ‘‘Biz bir siyasi partinin adayı değil, İlkadım’ın adayıyız. Biz İlkadım’a hizmet etmek için geliyoruz.” dedi.

Saadet Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Muhammed Okutan, Karasamsun Mahallesinde vatandaşlara hitap etti. Okutan, önümüzdeki seçimlerin bir genel seçim değil, yerel seçim olduğunu hatırlatarak, bu seçimde partilerin ve genel başkanların değil adayların ve projelerin yarışması gerektiğini söyledi.

Partizanca yaklaşımlardan uzak durduklarını belirten Okutan,  ‘‘Biz bir siyasi partinin adayı değil, İlkadım’ın adayıyız. Biz İlkadım’a hizmet etmek için geliyoruz. İlkadım’ı daha güçlü bir geleceğe taşımak ve çocuklarımıza daha güzel bir İlkadım bırakmak için mücadele ediyoruz. Hizmette partizanlığa müsamaha göstermeyeceğiz.’’ dedi.

MİLLETİMİZ BİZE GÜVENİYOR

Herkesin farklı siyasi tercihleri olabileceğini ancak yerel seçimlerde partilere ve genel başkanlara bakarak oy kullanmak yerine adaylara ve projelere bakarak oy kullanılması gerektiğini kaydeden Okutan, ‘‘31 Mart’ta sandık başına giderek bir tercihte bulunağız. İlkadım’ı 5 sene boyunca yönetecek bir başkan ve belediye meclisini seçmiş olacağız. Hiçbir siyasi partinin genel başkanı gelip İlkadım’ı yönetmeyecek. Burada bulunan başkan burayı yönetecek. O yüzden diyoruz ki, adaylara bakın, adayların projelerine bakın. Biz kendimize ve projelerimize güveniyoruz. Milletimizin de bize güvendiğini gittiğimiz heryerde hissediyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.