enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9375
EURO
35,8026
ALTIN
2.524,31
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Samsun’da kıran kırana yarış!

Samsun’da kıran kırana yarış!
Samsun Reklam Ajansı
7 Şubat 2024 13:41
A+
A-

31 Mart’ta yapılacak seçimlere 2 aydan kısa bir süre kalırken, Samsun Büyükşehir Belediye başkanlığı için sahada olan adaylar iddialarını ortaya koyuyor.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere 2 aydan kısa bir süre kaldı. Partiler adaylarını bir bir açıklarken, Samsun Büyükşehir Belediyesi için uzun süredir sahada olan adaylar ise iddialarını ortaya koyuyor. Adaylığı ilk olarak açıklanan CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla buluşuyor.. ‘Samsun’a öncü olmaya geliyoruz’ diyen Öncü projelerini vatandaşlara ve basın mensuplarına aktarıyor.

AK PARTİ EZBERLERİ BOZDU

Seçimlerde ilk olarak adaylarını açıklamasıyla bilinen AK Parti bu seçimde ise ezberlerini bozdu. Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’ı birkaç hafta önce duyuran AK Parti, ilçe belediye başkan adaylarını ise geçtiğimiz günlerde duyurdu. Cumhur İttifakı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan da, Samsun’da AK Parti belediyeciliğinin süreceğini ifade ediyor.

İYİ Parti’de ise aday 14 Mayıs 2023 seçimlerinde ikinci sıradan milletvekili adayı olan İmren Nilay Tüfekçi. Genel merkez tarafından büyük destek aldığı belirtilen Tüfekçi çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun’da ilk defa aday çıkaran Gelecek Partisi’nin adayı ise 14 Mayıs seçimlerinde CHP listesinden milletvekili adayı olan Mustafa Yeşilyurt. Başkanlık için iddiasını ortaya koyan Yeşilyurt, “Samsun’u beraber yöneteceğiz” dedi.

Samsun’da AK Partili isimlerle yakın temasta olduğu öğrenilen Yeniden Refah Partisi’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney. Güney daha önce AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevini de yürütmüştü. Ahlaklı belediyecilik sloganıyla hareket eden Güney, çalışmalarını sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Samsun’da 2019 yılından farklı olarak CHP ve İYİ Parti farklı adaylarla seçime giriyor. Cumhur İttifakı kapsamındaki iş birliği ise sürüyor. Kulislerde yapılan yorumlarda ‘yüzü eskimemiş’ aday olarak değerlendirilen Halit Doğan’ın yüksek y

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.