enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2066
EURO
34,9669
ALTIN
2.492,58
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
21°C
Samsun
21°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Samsun’da yeni nesil düğün salonu

Samsun’da yeni nesil düğün salonu
11 Mart 2024 17:23
A+
A-

Samsun‘da Lovelet AVM teras katında hizmet veren Love in Love Düğün Salonu’nun işletmecisi Kadriye Polat Süzen, 7/24 Gündem Dergi’nin 7. sayısına konuk oldu.

Lovelet AVM teras katında yer alan ve ‘Yeni nesil düğün salonu’ sloganıyla hizmet vermekte olan Samsunluların gözde düğün mekanlarından Love in Love’ın İşletmecisi Kadriye Polat Süzen ile sektör üzerine konuştuk.

Öncelikle bize kendinizden bahseder misiniz?

2007 yılında Gazi Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’nden mezun oldum. Medicana Hastanesi, Medical Park Hastanesi, Gazi Üniversitesi Hastanesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Hastanesi, Gelişim Hastanesi, Odak Hastanesi gibi hastanelerin kalite birimlerinde yöneticilik görevlerini yürüttüm. 2007-2020 yılları arasında hastane yönetiminde çalıştım. Hastane Yöneticiliği ve İşletmeciliği konusunda Yüksek Lisans yaptım. Ayrıca Açık Öğretimden Aşçılık Bilimini bitirdim. Evli ve 2 çocuk sahibi bir anneyim.

Düğün salonunuzun hikayesini paylaşabilir misiniz? Nasıl başladınız ve şu anki noktaya nasıl geldiniz?

2015 yılında Lovelet AVM’den eşime gelen genel müdürlük teklifiyle birlikte Samsun’a taşındık.

AVM’de 2 düğün salonu vardı. Sektör; pandeminin de etkisiyle büyük zarar görmüştü. Bu etkiyle birlikte mevcut salonlardan birisi devretme yoluna gitti. Açık alanı olan, kır bahçeli düğün salonlarına ilgi daha da artmıştı.

Biz de bu doğrultuda böyle bir yatırım yapma kararı aldık. Tabii ki böyle bir yatırım yaparken, Samsun’da eksikliği hissedilen bir dekor ve konsept yaratmamız gerekiyordu.

Hem hizmet hem dekor hem de kalite anlamında iddialı bir içerikle 2022 sezonuna Love in Love markasıyla sektöre giriş yaptık.

Marka isminin hikayesini açmak gerekirse; LOVELET isminden bir parça bulunmasına özen gösterdik. Misyonumuz, çiftlerin en özel gününü aşk ile yapılan organizasyonlarla ölümsüzleştirmek.

Düğün organizasyonu sektörüne girme kararınızın arkasındaki ilham nedir?

İnsanların özel günlerini daha özel ve unutulmaz yapma fikri bizi heyecanlandırdı. Çünkü sıradan değil, talebe ve tarza göre her organizasyonun farklı planlaması ve yönetilmesi oldukça dinamik bir süreç oluyor.

Düğün salonunuzun öne çıkan özellikleri nelerdir?

Karadeniz manzarası eşliğinde eşsiz bir hizmet veriyoruz. İstekleri önemseyen profesyonel ekibimiz ile planlamalar yapıyoruz. Bin kişilik kapasiteye kadar çıkabilen bir salonuz. Geniş ve ferah hem kır bahçemiz hem de iç salonumuz mevcut. O gün iki salonumuzda çiftlerimize tahsis ediliyor.

Yaz mevsiminin bile yağışlı geçtiği şehrimizde, sadece açık alan konseptinin olduğu düğün salonlarında olası kötü hava koşullarında tente, şemsiye gibi yöntemlerin yetersiz kaldığı ve kapalı salonun çiftlerin isteklerini karşılamadığı durumlarda düğün sahipleri hayal kırıklığına uğrayabilmekte. Love in Love’da böyle bir hayal kırıklığına yer yok. Oldukça iddialı iç salonumuzu, düğün günü hava koşullarına göre karar vererek organizasyona hazırlıyoruz. Çiftlerimize günbatımında nikah deneyimi yaşatıyoruz.

Konukların masalarının sahneye eşit uzaklıkta olmasına ve görüntüyü kesen bir dekor olmamasına özen gösteriyoruz. Ayrıca Love in Love olarak alternatif menülere sahip yemekli organizasyon hizmeti de veriyoruz. Düğün öncesinde gelinlerin tüm hazırlıklarını yapabilecekleri ya da arkadaşlarıyla organizasyon öncesinde vakit geçirebileceği geniş ve konforlu bir gelin odamız mevcut. Kapalı salonumuzda yaz ve kış ayları için iklimlendirme mevcut. Dekor ve süsleme olarak farklı konseptler sunabiliyoruz. Çiftlerimiz bu konseptlerden herhangi birini seçerek ücretsiz bir şekilde paketlerine ekleyebiliyorlar. Düğün esnasında sıcak ve soğuk içeceklerle, keyifli sohbetlerin yapılabileceği kafeterya hizmeti vermekteyiz.

Açık ve kapalı otoparklarımız ve güvenlik hizmeti ücretsiz bir şekilde konuklarımıza tahsis ediliyor.

Salonumuz teras katta olduğu için tüm katlarda asansör hizmeti mevcut. Düğün salonunun AVM içerisinde olmasının bazı avantajları bulunmakta. Mesela organizasyon öncesinde davetlilerin AVM içerisinde vakit geçirebilmeleri, ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri, restoran hizmetinden faydalanabilmeleri gibi..

Salonumuzun Lovelet AVM’de olmasının çiftlere yaşattığı bir diğer avantaj da her türlü toplu taşımanın bulunduğumuz lokasyona hizmet veriyor olması.

Çiftlerinize sunabileceğiniz özel hizmetler veya paketler hakkında konuşabilir misiniz?

Sözleşme yaptığımız her çifti yakından tanımaya çalışıyoruz. Nikahın ne zaman ve nerede yapılacağı, dış çekimin ve özel kliplerin ne zaman ve nerede yapılacağı, kuaför seçimi, gelin alma konseptleri, kına konseptleri vb. bir çok konuda çiftin tarzına ve bütçesine uygun seçenekler sunarak danışmanlık veriyoruz. Standart bir paketle düğün yapmıyoruz. Çiftlerin taleplerine göre oldukça kapsamlı olan ekstralarla organizasyonu şekillendiriyoruz.

Düğün trendlerindeki değişiklikleri takip ediyor musunuz? Son trendler neler?

Sosyal medya bu anlamda bize çok yardımcı oluyor. Buradaki fikirlerin sunumunu çiftlerimize yaparak her düğünden farklı, özel kareler elde ediyoruz. Koreografik danslar ve after şovları son zamanlardaki trendler. Son yılların trend düğün konsepti, pandeminin de etkisiyle, açık alan ve kır bahçesi düğünleri. Ahşap masa ve sandalyeler, ahşap aksesuarlar… Love in Love, ışıl ışıl aydınlatması, özenle seçilen ağaçları, dekorasyonu ve ayaklarınızın altındaki deniz manzarasıyla kır bahçesi konseptini farklı bir noktaya taşıyor.

Düğün salonu tutmak için doğru zaman ne zaman, ne kadar süre önce?

Genel olarak yeni sezonun satışı, mevcut sezonun sonuna doğru başlamış oluyor. Yani sonbaharda bir sonraki sezonun satışı başlamış oluyor. Eylül ayından önce satışın olmamasının sebebi ise mevcut ekonomik durumlardan dolayı maliyet analizinin yapılamıyor olmasıdır.

Düğün organizasyonları sırasında ortaya çıkabilecek potansiyel zorluk ve aksiliklerle nasıl başa çıkıyorsunuz?

Her sezonun sonunda yaşanmış aksilikler ile ilgili toplantı süreçlerimiz oluyor. Bir daha yaşanmaması adına B ve C planlarını geliştiriyoruz. Love in Love olarak tek günde tek organizasyonla ilgileniyoruz. 3 kişilik yönetim ekibi, 7-10 kişilik servis ve karşılama ekibiyle organizasyonu yönetiyoruz. Her anına tanık oluyoruz ve kontrol sürekli yönetim ekibinin elinde oluyor. Aksiliklerin büyük bir çoğunluğu ortaya çıkmadan kontrol altına alınıyor. Ayrıca net maddeleri olan bir sözleşmeniz varsa ve konuklarınızın taleplerini dikkatli bir biçimde dinlerseniz planladığınız davet pürüzsüz bir şekilde gerçekleşiyor.

Düğün günü koordinasyonu için nasıl bir ekip çalışması yürütüyorsunuz?

Organizasyondan bir hafta önce gıda tedarikçilerimiz, fotoğraf ve sahne ekiplerimizle bir toplantı gerçekleştiriyoruz. İkinci toplantıyı Love in Love ekibi ve çiftlerle yapıyoruz. Organizasyonun tüm akış ve içerik planlamasını yaparak hazırlandığımız bir süreç oluyor.

Çiftlerinize özel ve kişiselleştirilmiş bir düğün deneyimi sunmak için neler yapıyorsunuz?

Çiftlere özel düğün deneyimi yaşatmanın yolu, onların taleplerini dinlemekten geçiyor. Bizim misyon olarak amacımız da çiftlerin talepleri doğrultusunda organizasyonlar yapmak. Bunun için gerekli deneyim ve imkana sahibiz.

Konuklarımızla yaptığımız ön görüşme için herhangi bir koşulumuz yok. Alternatifleri incelemek ya da bir kahvemizi içmek için her zaman bizleri ziyaret edebilirler 🙂

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.