enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Samsunspor’dan bir ilk

Samsunspor’dan bir ilk
Samsun Reklam Ajansı
13 Şubat 2024 10:01
A+
A-

Samsunspor Antalyaspor’u mağlup ederek 13. sıraya yükselirken, ilk haftanın ardından ligde şimdiye kadarki en üst sıralamasına yükseldi.

Samsunspor, Süper Lig’in 25. haftasında sahasında Antalyaspor’u iyi bir futbolla 2-0 mağlup etti. Karşılaşma öncesinde maç eksiğiyle düşme hattına gerileyen Kırmızı Beyazlılar galibiyet ile 29 puanla 13. sıraya yükseldi. Samsunspor bu sonuçla nefes alırken, ligde haftalar sonra bir ilki başardı.

Kırmızı beyazlılar 11 yıl sonra çıktığı Süper Lig’de ilk hafta Sivasspor ile berabere kalarak, 11. sıraya yerleşmişti. Karadeniz ekibi ilk haftanın ardından aldığı peş peşe mağlubiyetler ile ligin dibine demir atmıştı. Markus Gisdol’un göreve gelmesiyle formu yükselen Samsunspor peş peşe alınan galibiyetlerle puanını yükseltmişti. Kırmızı beyazlılar dün alınan galibiyetle beraber, Süper Lig’de ilk haftanın ardından en yüksek sıralamasına ulaştı.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.