enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2422
EURO
34,9710
ALTIN
2.448,36
BIST
10.171,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
16°C
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

“Tekkeköy’ü Samsun’un en mutlu yaşam alanı yapacağız”

“Tekkeköy’ü Samsun’un en mutlu yaşam alanı yapacağız”
5 Aralık 2023 13:04
A+
A-

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Tekkeköyümüzü Samsun’un en mutlu ve en huzurlu yaşam alanı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçe halkıyla bir araya gelerek istek, görüş ve önerilere kulak vermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda yoğun bir program yürüten Togar, son olarak Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Topçu ve muhtarları ziyaret etti. Toplantıda Tekkeköy’ün geleceğine dair büyük hayalleri omuz omuza gerçekleştirme yolunda atılacak adımlar ve mahallelerdeki öncelikler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Tekkeköy’ü herkesin huzurla yaşayacağı bir ilçe haline getirmek için durmak bilmeden çalıştıklarını söyleyen Togar, “Tekkeköyümüzün geleceğini daha aydınlık bir şekilde oluşturabilmek için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte gece-gündüz demeden emek veriyoruz. Herkesin yaşamaktan keyif alacağı bir ilçe için çalışıyoruz. Tekkeköyümüzü Samsun’un en mutlu ve en huzurlu yaşam alanı yapacağız. Bu hedefimiz için de dur durak bilmeden daima çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

GÖNÜL KAZANMAK ÖNEMLİ

Togar, toplantı sonrası muhtarlarla birlikte ilçedeki iş yerlerini ziyaret edip iş yeri sahipleri, çalışanları ve vatandaşlarla bir araya geldi. “Vatandaşlarımızın güzel temennileri ve yüzlerindeki tebessüm, çalışma azmimizi daha fazla perçinleyerek motivasyonumuzu kat kat arttırıyor” diyen Togar, ilçede yapılan hizmetler kadar vatandaşın gönlünü kazanmanın da önemli olduğunu belirtti. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar son olarak Filistin’e destek etkinliğine katıldı.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.