enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Vezirköprü’de kıyasıya yarış!

Vezirköprü’de kıyasıya yarış!
Samsun Reklam Ajansı
12 Mart 2024 12:12
A+
A-

Vezirköprü’de adaylığı tartışma konusu olan AK Partili Murat Gül ile Yeniden Refah Partisi adayı Havva Şen Saygın arasında müthiş rekabet yaşanıyor.

Vezirköprü Belediyesi’nde yıllardır süren AK Parti yönetimi 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde sona erebilir. Mevcut başkan İbrahim Sadık Edis’in 3 dönem kuralı nedeniyle aday gösterilmediği AK Parti’de yerine aday gösterilen Murat Gül ise tartışma konusu oldu. Kamuoyunda tanınırlığı az olan Gül’ün adaylığı AK Parti’de kimi kesimlerden tepki çekti. Ayrıca Gül’ün adaylığı seçim takvimine uyulmadığı gerekçesiyle İl Seçim Kurulu’na taşınırken, İl Seçim Kurulu ise Gül’ün adaylığı önünde bir engel olmadığına karar verdi.

YENİDEN REFAH’A İLGİ VAR!

Gül’ün adaylığının ardından AK Parti Vezirköprü eski İlçe Başkanı ve başkan aday adayı Mehmet Kurt ile AK Parti Milletvekili Aday Adayı ve belediye başkan aday adayı Havva Şen Saygın, Yeniden Refah Partisi saflarına katıldı. Bu gelişmelerle ilçede Yeniden Refah, AK Parti tabanının ilgisini çekmeyi başardı.

Havva Şen Saygın, Yeniden Refah Partisi’nin Vezirköprü Belediye Başkan adayı oldu. Kamuoyu anketlerinde Türkiye ve Samsun’da büyük çıkış yakalayan Yeniden Refah Partisi’nin benzer bir tabloyu Vezirköprü’de de yakalaması bekleniyor. Özellikle AK Parti tabanının çok sıcak baktığı Havva Şen Saygın’ın ciddi oy potansiyeli bulunduğu ve Vezirköprü’de yarışın iki adaylı hale geldiği konuşuluyor.

Söz konusu rekabet 7/24 Gündem’in ‘Vezirköprü Belediye Başkanı Kim Olmalı?’ anketine de yansıdı. Büyük katılımın gerçekleştiği ankette Murat Gül yüzde 43 oy oranına ulaşırken, Havva Şen Saygın ise yüzde 41 oy oranında.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.