enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2131
EURO
34,7738
ALTIN
2.427,71
BIST
10.209,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
15°C
Samsun
15°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Bana burcunu söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim

Bana burcunu söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim
7 Nisan 2022 10:44 | Son Güncellenme: 5 Nisan 2023 18:08
A+
A-

Bilen bilir astrolojiye inanırım ve hayatımda referans olarak kullandığım zamanlar da çok oluyor. İnsanları gözlemlemeyi de fazlasıyla seviyorum. Karşımdaki kişiyi büyüdüğü ortam, mesleği, eğitimi, mizacı, hobileri, fobileri, travmaları ile bir arada değerlendirmenin sağlıklı olduğunu düşünsem de astrolojik haritasının da bu özelliklerin oluşumunda etkili olduğuna inanıyorum.
Burç kısmına benim penceremden baksak ve onlara bir şarkı armağan etsek neler olur dedik ve bu yazı çıktı buyursunlar J

KOÇ:  Kıymetliler listemde iki tane koç bulundurmaktayım. Ani parlamaların burcu olarak nitelendirilirler genellikle. ‘’Biraz’’ kavgacı ve ‘’fazlasıyla’’ inatçı sayabiliriz. Kavgaları, kinci olmadıkları için kısa süreli olur. Kıskançtırlar. Tersini yansıtsalar da kalpleri yumuşacıktır ve çok ince düşünceye sahiptirler. Koçlar öfkelendiklerinde sakinleşene kadar yalnız kalır ve inatlarını biraz kırarlarsa muhteşem insanlar
Şarkısı : (MFÖ-Mazeretim Var Asabiyim Ben)

BOĞA: Yemek, içmek ve para. Para hepimiz için önemli ama sanki boğalarda biraz fazla. Birini hayatlarına katmaları zaman alan, ama sevdikleri zaman gerçekten sonuna kadar gidebilen bir burç. Biraz miskin oldukları için birini sevebildiklerini henüz görmedim tabi o ayrı 😀
Şarkısı : (Gripin- Beni Boş Yere Yorma)

İKİZLER: Sürekli değişen ruh haline adapte olamadığın için insanı kendi psikolojinden şüphe ettiren bir burç. Suratına ya aşkından ölecek gibi bakar ya yabancıymışsın gibi ve bunlar tek bir gün içerisinde yaşanabilir. Yadırgamayın. Çok eğlenceli ve zeki oldukları muhteşem arkadaş olurlar. Ama ikizler bir sevgiliiiiii, bilemiyorum?
Şarkısı : (Nil-Seviyorum Sevmiyorum)

YENGEÇ: Ailemin tüm üyeleri bu burçtan olduğu için yengeç bende ata sporu. Evet söylenildiği gibi gerçekten çok duygusallar ve ailelerine bağlılar. (Ya da aile saydıkları insanlara). Ama müthiş bir benimseme durumu var kesinlikle. Duygularını yoğun yaşamaları sebebiyle ilişkileri genel anlamda çalkantılı. Ortaları yok diyebiliriz, çok sever ya da hiç sevmez. Herhangi bir olayı muallakta bırakamaz netleşsin isterler. Belirsizlikler yengeci çok yıpratır. Gerçi yengeci her şey yıpratır.
Şarkısı : (Melek Mosso- Hayatım Kaymış)

ASLAN: Hani arkadaşlarla plan yaparsınız genelde hep aynı kişinin dediği yere gidilir grubu bi domine eder çeker çevirir falan. Heh o kişi aslan işte. Düzene ayak uydurmayı seven insanlar olduklarını düşünmüyorum. Dikkat çekmeyi, tuttuğunu koparmayı ve kendinden bahsettirmeyi bir şekilde başarır. Kürkler, kırmızılar, renkli kıyafetleri olması çok muhtemel. Sorduğunuzda kabul etmese de zodyağın, kendine en çok kıymet veren burcu.

Şarkısı : (Athena – Ben Böyleyim)

BAŞAK: Mantık burcu diye duygusuz sanılan zor ve titiz insanlardır başaklar. Her konuda titiz ama. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür, hesaplar. Bulduğu her sorunu çözmek ister. Diğer insanlar olayın nedenine, gidişatına odaklanırken o çözümünü düşünür. Her şeyi düzeltmek ister insanların hatalarını, cihazları, yamuk duran paspasları. Başak olmak da başakla yaşamak da zordur.
Şarkısı : (Deniz Tekin- Bende Bir Problem Var)

TERAZİ: Canı istediğinde herkesle sohbete girebilecek kadar girişken ama girişmeyi pek sevmeyen burç diyebiliriz. Özünü gösterdiği insanlar onu çok sıcak ve cana yakın bulurken dışarıda kalan insanlar genelde soğuk bulur. Adalet duygusunun çok geliştiğini düşünüyorum sadece kendine değil başkasına yapılan haksızlıklara da dayanamaz, kıran kırana savaşabilir bunun için. Aşkta kararsız, bir gün özgürlüğü savunup ertesi gün uzun ilişki arayabilir. 
Şarkısı : (Simge-Ben Bazen)

AKREP: Derin bakışlı, duygu düşüncelerini içinde yaşayan, yaşadıklarını asla unutmayan intikam sever bir burç. Ortamda biri sizi izliyor ve sürekli bilgi topluyor gibi bakıyorsa akrep olması muhtemel. Aşk, ihtiras, kavga, kaos, kıskançlık sevenler buraya 
Şarkısı : (Aydın Kurtoğlu- Köle)

YAY: Yayları bırakın gezsinler, eğlensinler. Ciddi şeyler beklemeyin onlardan. Dünyanın üç günlük olduğunu kavramış onlar çünkü. Sahil kenarına çadır atmış, karavanla yollara çıkmış insanların genelde yay çıkması şaşırtmaz J
Şarkısı : (Ege Balkiz- Affet Beni Sevgilim)

OĞLAK: Oğlaklar görev insanı bence. Çalışkan disiplinli ve güvenilir olurlar. Ortağınız iş arkadaşınız oğlaksa sırtınız yere gelmez. Aşkta başaklar gibi dışarıdan soğuk bulunabilirler ama bence güvenilir uzun ilişki insanı oğlaklar.
Şarkısı : (Ceza& Sezen Aksu- Gelsin Hayat Bildiği Gibi )

KOVA: Haklı olmak onlar için dünyaya gelen burç J. Haklısın dediğinde ölümüne anlaşılasılar bence. Eğlenceli ve sosyal insanlar. Dışarıya daha yenilikçi pencerelerini yansıtsalar da geleneklerine bağlı yapıları da var.
Şarkısı : (Barış Manço-Ben Bilirim)


BALIK: Duygusal ilişkilerde hızlı yükselirler aniden evlenelim diye gelebilirler şaşırmayın ve inanmayın. Sabah kalkıp arabesk dinleyebilen bir burç (bizzat şahit oldum). Alıngansın dediğinde bile alınan ve olumsuz yorumda sevilmediğini düşünen bir yapıya sahipler. İçi dışı bir olduğu için sinsi yapıları olmaz ve çok dost olunasılar. Ve genelde olurum 🙂
Şarkısı : (Ebru Gündeş- Aşık)

Ve ben beraber zor yaşanası bir ‘’Başak’’ burcuyum. Bu yazıyı yazdım çünkü başağın en sevdiği şeydir eleştirmek. Bir iki insanı eleştirdim ya yazı bitince aşırı bir rahatlama geldi bak :)))

Atakum Nakliyat
Yorumlar

  1. . dedi ki:

    Hahaha super olmuş 👏
    Melek mosso🤠👍

  2. Hakan Çakır dedi ki:

    Burçlarla 20 yaşından bu yana ilgilenen biri olarak çok güzel bir yazı olduğunu söylemek isterim. Tebrikler..